ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

«Χρυσώνουν» τον Μπέιλ

«Χρυσώνουν» τον Μπέιλ
Ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία της Τότεναμ ετοιμάζεται να γίνει ο Γκάρεθ Μπέιλ, καθώς η Τότεναμ θα του ανανεώσει το συμβόλαιο προσφέροντάς του 100.000 λίρες την εβδομάδα.




Πολύ κοντά στην υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την Τότεναμ είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, που θα διπλασιάσει έτσι τον μισθό του και θα καταστεί ο πλέον ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία των «Σπιρουνιών».
Σύμφωνα με αγγλικό μέσο, οι Σπερς είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους εκπροσώπους του ουαλού, προσφέροντας του μια βελτιωμένη εκδοχή του συμβολαίου του που θα κρατήσει μακριά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.
Ο πρόεδρος της Τότεναμ είναι έτοιμος να γκρεμίσει την αυστηρή πολιτική που ακολουθεί η Τότεναμ στους μισθούς για να κρατήσει τον Μπέιλ και έχει ετοιμάσει ένα πακέτο που θα αποφέρει 100.000 λίρες την εβδομάδα στον αριστερό μέσο, αυξάνοντας παράλληλα τη χρονική διάρκεια της συμφωνία, αλλά και τα μπόνους επίτευξης στόχων.
Πιστεύεται ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε απόλυτη συμφωνία και απομένουν μόνο λεπτομέρειες για τα μπόνους, αλλά και τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της εικόνας του παίκτη, καθώς όλοι πιστεύουν ότι ο Μπέιλ μπορεί να είναι το πρόσωπο που θα κάνει την Τότεναμ πολύ πιο αναγνωρίσιμη στο κοινό και άρα πολύ πιο ακριβή για τους διαφημιστές της.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...