ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

«Έχει λιγότερα γκολ από Καρβάλιο και Σέρχιο Ράμος μαζί»

«Έχει λιγότερα γκολ από Καρβάλιο και Σέρχιο Ράμος μαζί»
Άντε μετά από αυτό να μπορέσει ο Καρίμ Μπενζεμά να… σηκώσει κεφάλι! Και λογικό είναι όταν ακούει τον προπονητή του, να συγκρίνει την επιθετική προσφορά του με δύο αμυντικούς της Ρεάλ Μαδρίτης. 

«Έχει λιγότερα γκολ από τον Καρβάλιο και τον Σέρχιο Ράμος μαζί», τόνισε ο Ζοζέ Μουρίνιο ενόψει του σημερινού αγώνα της "βασίλισσας" με την Μαγιόρκα. 

Αφορμή για τη δήλωση αυτή του Πορτογάλου τεχνικού στάθηκαν τα λόγια του Κακά, ο οποίος με τη σειρά του είχε καλέσει τον Μπενζεμά να προσπαθήσει περισσότερο. 

Αντίστοιχα, ο Μουρίνιο ταυτιζόμενος με τον Βραζιλιάνο άσο, προσπάθησε να εκφράσει το παράπονό του στον Μπενζεμά, χρησιμοποιώντας τον ιδιαίτερο τρόπο του. 

«Ό,τι είπε ο Κακά είναι αυτό που πιστεύουμε όλοι μας, ακόμη και ο ίδιος ο Καρίμ. Πρέπει να δώσει κάτι παραπάνω στην ομάδα. Είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος, αλλά όλοι μας περιμένουμε κάτι παραπάνω από αυτόν. Είναι λογικό», τόνισε ο Ζοζέ Μουρίνιο και συνέχισε: 

«Παίζει συνεχώς από την στιγμή που έχει τραυματιστεί ο Ιγκουαϊν και έχει λιγότερα γκολ από τον Σέρχιο Ράμος και τον Καρβάλιο. Θέλουμε κάτι παραπάνω από αυτόν, γιατί έχει ικανότητες», κατέληξε…

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...