ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου 0-4! *ΒΙΝΤΕΟ*

Όσο χάλια κι αν είναι η ΑΕΚ, όσο ανεβασμένος κι αν είναι οΟλυμπιακός Βόλου, αυτό ήταν αδιανόητο! Οι Θεσσαλοί στη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας τους έριξαν τέσσερα (0-4) γκολ στην «Ένωση» στο ΟΑΚΑ!
Η ξεφτίλα του αιώνα! (video)

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε την ΑΕΚ με 4-2-3-1, έχοντας τον Μπλάνκο στην κορυφή και τους Σκόκο, Λυμπερόπουλο, Λαγό πίσω του. Έχοντας καλή ψυχολογία μετά τις τελευταίες νίκες, η «Ένωση» αναμενόταν να μπει δυνατά στο ματς για να πάρει το πάνω χέρι, αλλά τελικά συνέβη το αντίθετο. Το 0-1 του Σανκαρέ στο 12' με κοντινή κεφαλιά έγινε 0-2 από τον Ούμπιντες στην αντεπίθεση στο 19' και για την ΑΕΚ το ματς στράβωσε για τα καλά... Ο Δέλλας αναγκάστηκε να αποχωρήσει με μυικό πρόβλημα, ο Αργυρίου μπήκε στη θέση του και πήγε στο δεξί άκρο της άμυνας για να πάει ως στόπερ ο Γιάχιτς και το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο από τους κιτρινόμαυρους, την ίδια ώρα που οι παίκτες του Βόλου είναι ζήτημα αν έκαναν μία λάθος μεταβίβαση!

Βλέποντας τα απίστευτα χάλια της ομάδας του, ο Χιμένεθ αντικατέστησε στο 39' τον Λαγό με τον Λεονάρντο, αλλά προκοπή και πάλι δεν είδε... Η μόνη ελπίδα των «κιτρινόμαυρων», που είχαν εκνευριστεί στο μέγιστο βαθμό από το πώς κυλούσε το ματς αλλά και από τις συνεχείς καθυστερήσεις των αντιπάλων τους, ήταν να μειώσουν με την έναρξη της επανάληψης. Δεν το κατάφεραν καθώς δεν μπόρεσαν να απειλήσουν με ορθολογικό τρόπο και το λάθος του Καράμπελα που... έβγαλε τους Βολιώτες στην αντεπίθεση για το 0-3 στο 61' από τον Μόνχε, τελείωσε τον αγώνα!

Στη συνέχεια του 90λεπτου οι οπαδοί της ΑΕΚ αποδοκίμαζαν σχεδόν σε κάθε φάση, οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και το 0-4 του Καπετάνου στο 80' από την πάσα του Μπρέσκα -κι ενώ η άμυνα της ΑΕΚ είχε διαλυθεί εντελώς- προκάλεσε μια απίστευτη... ντροπή στην ΑΕΚ.

Man of the match: Ο τίτλος πάει στον Μόνχε. Είναι αυτός που έβγαλε την ασίστ στον Ούμπιντες για το 0-2 και στο 61' πέτυχε ο ίδιος το 0-3, τελειώνοντας μια και καλή το ματς. 

Αδύναμος κρίκος: Ολη η ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν μια εμφάνιση... πιο τραγική κι από τις τραγικές και μοιραία ηττήθηκαν τόσο εύκολα από τον Βόλο.

Στο ύψος του: Ο Καπετάνος βοηθούσε πολύ στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β., καθώς μοίραζε σωστά την μπάλα στους συμπαίκτες του, ενώ την κρατούσε στην κατοχή του όποτε έπρεπε. Παράλληλα, είναι αυτός που εκτέλεσε και το κόρνερ για το 0-1 και με ιδανικό πλασέ έγραψε το 0-4 στο 80'! 

Η γκάφα: Γκάφα του Σάχα στο 0-1, γκάφα συνολικά της ΑΕΚ στο 0-2, γκάφα του Καράμπελα για το 0-3... 



Σχετικά video

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...