ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Ταρίφα από τα... αποδυτήρια!

Δεν νικάει απλά και δεν βάζει απλά πολλά γκολ. Πλέον τα βάζει από τα αποδυτήρια. Η Μπαρτσελόνα έκοψε ταρίφα και στη Σανταντέρ (3-0) και έφυγε στο +7 από τη Ρεάλ.
Ταρίφα από τα... αποδυτήρια!

Τη 14η σερί νίκη της στην Primera Division πέτυχε κόντρα στη Σανταντέρ η Μπαρτσελόνα, η οποία μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νόου» με γκολ, καθώς ο Πέδρο στο 2' έδωσε έναρξη σε ένα ακόμα πάρτι (1-0). Στο 33' ο Μέσι πέτυχε το 19ο φετινό γκολ του στο πρωτάθλημα από τη βούλα του πέναλτι και με μπλουζάκι που είχε μέσα από την φανέλα των Μπλαουγκράνα το αφιέρωσε στην μητέρα του: «Χρόνια πολλά μαμά». Το ημίχρονο βγήκε με το σκορ στο 2-0. Στην επανάληψη οι παίκτες του Γκουαρδιόλα συνέχισαν στον κλασικό τους ρυθμό και στο 56' μετά από σουτ του Ινιέστα το οποίο κόντραρε έγινε το 3-0. Παρά το επιθετικό ματς των Καταλανών, ο τερματοφύλακας της Ράθινγκ, η οποία μεσοβδόμαδα αποκτήθηκε από Ινδό επιχειρηματία, Τόνιο, ήταν σε καλή βραδιά και κράτησε το σκορ σε γήινα επίπεδα. Η Μπάρτσε με ματς περισσότερο είναι πλέον στο +7 από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Τεσσάρα με super Λουίς Φαμπιάνο

Σε εξαιρετική μέρα είχε τον Λουίς Φαμπιάνο η Σεβίλλη, η οποία δεν είχε πρόβλημα να συντρίψει 4-1 την Λεβάντε στο «Σάντσεθ Πιχθουάν». Οι Ανδαλουσιάνοι μετά την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Εσπανιόλ επέστρεψαν στα τρίποντα και μπήκαν ξανά στο κόλπο για τις ευρωπαϊκές θέσεις. Ο Βραζιλιάνος στράικερ άνοιξε το σκορ στο 28' και στο 39' ο Εσκουντέ σφράγισε τη νίκη για το σύνολο του Γκρεγκόριο Μανθάνο. Στο 43' από τη βούλα του πέναλτι ο Φαμπιάνο ανέβασε το δείκτη στο 3-0, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Μουνιόθ (58') έσωσε εν μέρει την κατάσταση. Στο 68' ο 30χρονος επιθετικός ολοκλήρωσε το χατ τρικ, φτάνοντας τα 8 γκολ σε 14 αγώνες στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...