ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Πάντα +4 η Μίλαν

Έστω και με άγχος, η Μίλαν νίκησε 2-0 την Τσεζένα και διατήρησε το +4 από τη Νάπολι. Ξύλο στο Μπολόνια-Λάτσιο!
Πάντα +4 η Μίλαν (video)

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες η Μίλαν ήθελε μόνο τη νίκη υποδεχόμενη την Τσεζένα και τα κατάφερε με το 2-0, που διαμορφώθηκε στο τέλος του κάθε ημιχρόνου. Οι Ροσονέρι στάθηκαν άτυχοι με τους τραυματισμούς των Γκατούζο και Νέστα ενώ είδαν τους φιλοξενούμενους να τους απειλούν σε κάποιες περιπτώσεις και να δείχνουν ότι θα χτυπήσουν το ματς στα ίσα. Στο 45' όμως κι αφού προηγουμένως οι Μιλανέζοι είχαν χάσει ευκαιρίες, ήρθε το 1-0 με το αυτογκόλ του Πελεγκρίνο, στην προσπάθεια του να σταματήσει τον Ιμπραΐμοβιτς. Στην επανάληψη η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχασε αρκετές ευκαιρίες, το 1-0 παρέμενε και προκαλούσε άγχος αλλά στο 93' ο «Ίμπρα» με ωραίο σουτ από πλάγια θέση εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Τριάρα η Ουντινέζε!

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι μστο «Φρίουλι», οι Νερατζούρι ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν στο 16' με πολύ ωραίο σουτ του Στάνκοβιτς, ο οποίος ήταν ο μόνος που απειλούσε την εστία του Χαντάνοβιτς στο πρώτο μέρος. Στο 9' χάθηκε η πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού για τους γηπεδούχους, όταν ο Καστελάτσι παραλίγο να πετύχει ένα απίστευτο αυτογκόλ, όμως στάθηκε τυχερός καθώς η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στην προσπάθειά του να τη διώξει. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 21', όταν ο Ζαπάτα εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων και με πολύ ωραίο σουτ νίκησε τον Καστελάτσι, ενώ στο 25' ο Αντόνιο ντι Νατάλε πέτυχε το 99ο τέρμα του στη Σέριε Α με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας την απόλυτη ανατροπή.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην Ουντινέζε, η οποία θα μπορούσε να είχε φτάσει το σκορ σε πολύ υψηλά επίπεδα καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντομίτσι με προβολή στο 69'. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Ίντερ από τη στιγμή που ο Λεονάρντο κάθισε στον πάγκο της, ενώ η ομάδα του Γκουιντολίν συνεχίζει την ανοδική της πορεία παίζοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Επιστροφή στις νίκες και στη δεύτερη θέση για τη Νάπολι, που όπως αναμενόταν πέρασε εύκολα από την έδρα της τελευταίας Μπάρι με 2-0. Η ομάδα του Βάλτερ Ματζάρι άνοιξε το σκορ στο 38' με εκπληκτικό τακουνάκι του Λαβέτσι και στο 87' ο Καβάνι διαμόρφωσε το τελικό 0-2, που διατηρεί τους Παρτενοπέι κοντά στην κορυφή και παράλληλα στέλνει την Μπάρι ακόμη πιο κοντά στη Serie B. 

Η Λάτσιο, πάντως, δεν κατάφερε να ακολουθήσει τους Ναπολιτάνους, καθώς ηττήθηκε με 3-1 από την εντυπωσιακή Μπολόνια του Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Οι Λατσιάλι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με πλασέ του Φλόκαρι έπειτα από ωραίο συνδυασμό με τον Ερνάνες, αλλά η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους. Στο 36' ο Ραμίρεζ ισοφάρισε και αμέσως μετά, στο 39', με ατομική προσπάθεια ο Ντι Βάιο έκανε το 2-1. Ο πολύπειρος επιθετικός της Μπολόνια ήταν αυτός που έκανε και το 3-1 στο 90' με ωραίο πλασέ, δίνοντας στην ομάδα του πολύτιμη νίκη στη μάχη που δίνει... κόντρα σε όλους για την παραμονή.
Ο Ζαράρε πάντως δεν... χώνεψε την ήττα και στα επεισόδια μετά το τέλος του ματς τα έβαλε με όλους και με όλα, έφτυσε επίσης τον Ρουμπίν, όπως τόνισε ο Μαλεζάνι, ενώ το βίντεο τον δείχνει να ρίχνει... ξώφαλτση μπουνιά στον βοηθό διαιτητή. 

Την ήττα της Λάτσιο, αλλά και αυτή της Ίντερ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί η Γιουβέντους, που κόλλησε στο 0-0 με τη Σαμπντόρια στη Γένοβα. Οι Μπιανκονέρι είχαν στην κορυφή της επίθεσης τον Αμάουρι και αυτό τα λέει όλα... Ο Βραζιλιάνος δυσκολεύεται απίστευτα να σκοράρει όταν είναι απολύτως υγιής, οπότε αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι ήταν μηδαμινές οι πιθανότητες να τα κατάφερνε τώρα που έπαιζε και με προστατευτική μάσκα, λόγω της σπασμένης μύτης. Οι Τορινέζοι ήταν αυτοί που πίεζαν, δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν, με τον Ντελ Πιέρο να γίνεται μοιραίος στις καθυστερήσεις όταν πλάσαρε ψηλά άουτ από το ύψος του πέναλτι ενώ ήταν αμαρκάριστος.

Ισόπαλα έληξαν και τα ματς Φιορεντίνα-Λέτσε (1-1) και Κιέβο-Τζένοα (0-0). Στη Φλωρεντία ο Ντι Μικέλι, που έβαλε μπροστά στο σκορ τη Λέτσε στο 29', έχασε πέναλτι στο 41' για το 0-2 και ο Τζιλαρντίνο τον τιμώρησε στο 56', διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Σάββατο (22/01)
Παλέρμο-Μπρέσια 1-0 (87' Μπόβο)
Πάρμα-Κατάνια 2-0 (57' Καντρέβα, 62' Τζοβίνκο)
Ρόμα-Κάλιαρι 3-0 (21' πεν. Τότι, 70' Περότα, 92' Μενέζ)
Κυριακή (23/01)
Ουντινέζε-Ίντερ 3-1 (21' Ζαπάτα, 25' Ντι Νατάλε, 69' Ντομίτσι–16' Στάνκοβιτς)
Μπάρι-Νάπολι 0-2 (38' Λαβέτσι, 87' Καβάνι)
Μπολόνια-Λάτσιο 3-1 (36' Ραμίρεζ, 39',90' Ντι Βάιο-5' Φλόκαρι)
Κιέβο-Τζένοα 0-0
Φιορεντίνα-Λέτσε 1-1 (56' Τζιλαρντίνο-29' Ντι Μικέλε)
Σαμπντόρια-Γιουβέντους 0-0
Μίλαν-Τσεζένα 2-0 (45' αυτ. Πελεγκρίνο, 93' Ιμπραΐμοβιτς)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (21 αγωνιστικές)
  1. Μίλαν 44
  2. Νάπολι 40
  3. Ρόμα 38
  4. Λάτσιο 37
  5. Ίντερ 35*
  6. Γιουβέντους 35
  7. Παλέρμο 34
  8. Ουντινέζε 33
  9. Σαμπντόρια 27*
10. Κάλιαρι 26
11. Φιορεντίνα 25*
12. Πάρμα 25
13. Μπολόνια 25
14. Τζένοα 24*
15. Κιέβο 24
16. Κατάνια 22
17. Λέτσε 20
18. Τσεζένα 19
19. Μπρέσια 18
20. Μπάρι 14

* Οι Ίντερ, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Τζένοα έχουν ένα ματς λιγότερο.

Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...