ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Παράθυρο σε «Σάρας» για εθνική Λιθουανίας

Παράθυρο σε «Σάρας» για εθνική Λιθουανίας
Ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αλλά κι άλλων βετεράνων που απουσίαζαν από το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας, όπως ο Ριμάντας Καουκένας και οι αδερφοί Λαβρίνοβιτς, άφησε εν όψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας ο Κεστούτις Κεμζούρα. 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των διοργανωτών δεν έκλεισε την πόρτα σε κανέναν, παρότι η ανανεωμένη «Λιέτουβα» έλαμψε στα γήπεδα της Τουρκίας κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. «Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε την καλύτερη δυνατή ομάδα. Οι βετεράνοι θα έχουν την ευκαιρία μας. Θα τους καλέσουμε όλους. Πιστεύω πως θα έχουμε έναν συνδυασμό των παικτών που ήταν στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας με κάποιους άλλους», τόνισε. 

Όσο για το μόνιμο ερώτημα, αν υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη Λιθουανία σε μεγάλη διοργάνωση ο Ζιντρούνας Ιλγκάουσκας, απάντησε: «Κανείς δεν ξέρει αν θα το θέλει και ο ίδιος ή σε τι κατάσταση θα είναι. Υπάρχει αμφιβολία για το αν θα μπορεί να προπονηθεί κανονικά, ποιος θα μπορούσε να είναι ο ρόλος του ή αν θα μπορούσε να κάνει αυτά που ζητάμε εμείς σαν ομάδα». 

Τέλος, αναφορικά με την κλήρωση της ερχόμενης Κυριακής, είπε: «Δεν μπορείς να διαλέξεις. Όλα είναι πιθανά. Όποιος διαλέγει αντίπαλο, χάνει. Αν θέλεις να έχεις ψηλούς στόχους, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις οποιονδήποτε αντίπαλο».

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...