ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Κοιτάζει Πάντελιτς η Βόλφσμπουργκ!

Κοιτάζει Πάντελιτς η Βόλφσμπουργκ!
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Μάρκο Πάντελιτς με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Τελευταίος σύλλογος που κοιτά με… καλό μάτι τον 32χρονο Σέρβο είναι η γερμανική Βόλφσμπουργκ.Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται περίπου στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα της Μπουντεσλίγκα και έπειτα από την παραχώρηση του βασικού της επιθετικού, του Βόσνιου Έντιν Τζέκο στη Μάντσεστερ Σίτι, ψάχνει να βρει τον αντικαταστάτη του.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Γερμανία, ένας από τους υποψήφιους στόχους της Βόλφσμπουργκ είναι και ο Μάρκο Πάντελιτς του Ολυμπιακού, καθώς έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδας με τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τα ερυθρόλευκα, ενώ στη Γερμανία η αξία του είναι γνωστή και από το πρόσφατο πέρασμά του από τη Χέρτα Βερολίνου.

Βέβαια, το σίγουρο είναι πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ίδιος ο Σέρβος άσος θέλουν να συνεχίσουν τη μεταξύ τους συνεργασία. Από την άλλη κανείς δεν πρέπει να αγνοήσει το γεγονός πως οι διοικούντες της Βόλφσσπουργκ έχουν την οικονομική δυνατότητα να δαπανήσουν αρκετά χρήματα για μεταγραφή έπειτα από τα 32 εκατ. ευρώ που καρπώθηκαν από την πώληση του Τζέκο.

Έτσι, αν οι Γερμανοί προχωρήσουν σε επίσημη πρόταση στην πειραϊκή ομάδα, τότε αυτή θα εξεταστεί, αλλά πρώτη προτεραιότητα είναι ο Πάντελιτς να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και γιατί όχι, να ολοκληρώσει την καριέρα του στο μεγάλο Λιμάνι.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...