ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Φορτούνης... μέσω Μαρινάκη!

Φορτούνης... μέσω Μαρινάκη!
Την μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό προανήγγειλε εμμέσως πλην σαφώς ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης στην εορταστική εκδήλωση της ΕΠΣ Πειραιά.

Ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» από τις πρώτες ημέρες ανάληψης των νέων του καθηκόντων είχε εκφράσει την σφοδρή του επιθυμία να δημιουργήσει στα επόμενα χρόνια μια αμιγώς ελληνική ομάδα, η οποία θα απαρτίζεται από τη αφρόκρεμα της νέας ποδοσφαιρικής γενιάς της χώρας.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έδωσε το παρών σε εκδήλωση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, με σκοπό να βραβεύσει τους Γιάννη Ποτουρίδη και Γιάννη Φετφατζίδη και στη διάρκεια της εκδήλωσης, προανήγγειλε την μεταγραφή του Κώστα Φορτούνη από τον Αστέρα Τρίπολης.


Αναλυτικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε: « Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ και βραβεύω δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Τους Γιάννη Ποτουρίδη και Γιάννη Φετφατζίδη. Μπορεί σε λίγο καιρό να είναι παίκτης μας και ο Κώστας Φορτούνης. Στόχος μας είναι να έχουμε 7 Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα της ομάδας και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να το πετύχουμε».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...