ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Προπόνηση με Ντουντού, Ουρτάδο

Προπόνηση με Ντουντού, Ουρτάδο
Στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του βρίσκεται ο Ντουντού Σεαρένσε, ο οποίος ακολούθησε στην προπόνηση της Δευτέρας ένα μέρος του προγράμματος και ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς. Καλύτερα και ο Μοϊσές.


Στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων θα επιχειρήσει να μπει τις επόμενες μέρες ο Ντουντού Σεαρένσε, ο οποίος φαίνεται έτοιμος να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας. 
Ο Βραζιλιάνος δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου αλλά και σε αυτό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, από τον Ολυμπιακό όμως δεν φαίνεται να βιάζονται ιδιαίτερα να τον ρίξουν στη μάχη, δεδομένου ότι ο 27χρονος μέσος προέρχεται από σημαντική αποχή.

Σε ότι αφορά τον Ουρτάδο, ο Ισπανός είναι επίσης καλύτερα και θα χρειαστεί λίγες ακόμη μέρες για να είναι απόλυτα έτοιμος. 
Όπως και με τον Ντουντού, έτσι και για τον Ουρτάδο στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται να τον ρίξουν σε αγώνες, αφού είναι η δεύτερη φορά φέτος που έμεινε νοκ άουτ και θέλουν να περιορίσουν το ρίσκο.

Με Ασπιάθου η προπόνηση...

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπό τις οδηγίες του Γιον Ασπιάθου προπονήθηκε το πρωί της Δευτέρας η ομάδα του Ολυμπιακού, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στην Ισπανία.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετέβη στην πατρίδα του για προσωπικό του θέμα και έτσι η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, υπό το βλέμμα του στενού του συνεργάτη. 
Ο Βαλβέρδε θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας την Τετάρτη (26/1), αφού την Τρίτη (25/1) η ομάδα έχει ρεπό.
Πηγή gazzeta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...