ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Καρεμπέ: "Δεν ξεχνιέται ο Ολυμπιακός"

Ο ευδιάθετος Κριστιάν Καρεμπέ, μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε στην σημασία του αγώνα, στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης", τόνισε πως δεν γίνεται να ξεχάσεις τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους του και ξεκαθάρισε πως με τον κ.Μαρινάκη, μίλησε, μόνο, για το φιλικό.


Μίλησε επίσης, για την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης": "O Oλυμπιακός και η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του στο γήπεδο, είναι κάτι που δεν γίνεται να ξεχάσεις. Μου αρέσει πάρα πολύ κάθε φορά που επιστρέφω εδώ, και ό,τι συνέβη σήμερα στο φιλικό ήταν κάτι πολύ όμορφο".

Για το αν οι παίκτες κατάφεραν να πετύχουν τον σκοπό τους: Όπως πληροφορήθηκα το γήπεδο ήταν γεμάτο, πράγμα που σημαίνει πως ο κόσμος ανταποκρίθηκε. Το χάρηκε σήμερα και αυτό φάνηκε στην κερκίδα. Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω πρώτα τον φίλαθλο κόσμο του Ολυμπιακού που ήρθε στο φιλικό, τον Τύπο, όλους τους δημοσιογράφους που εργάστηκαν και τους χορηγούς, οι οποίοι ανέδειξαν το γεγονός και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω το ελληνικό κράτος και τον Ολυμπιακό που προσφέρθηκαν να φιλοξενήσουν αυτό το γεγονός σήμερα"

Όσον αφορά στην συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και αν υπάρχει ενδεχόμενο να συνεργαστεί ο Γάλλος μέσος ξανά με τον Ολυμπιακό, απάντησε: "Mιλήσαμε κυρίως για το σημερινό γεγονός, για το φιλικό και γενικότερα στο πως μπορώ να συνεισφέρω στο ποδόσφαιρο. Δεν μιλήσαμε καθόλου για κάποιο άλλο θέμα, ούτε για συνεργασία".

Πηγή redplanet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...