ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Αβέβαιο το μέλλον του «Πάπα» στη Μίλαν!

Αβέβαιο το μέλλον του «Πάπα» στη Μίλαν!Οι συμμετοχές του Σωκράτη Παπασταθόπουλου με την Μίλαν είναι ελάχιστες και αν λάβουμε υπόψη μας τα δημοσιεύματα από την Ιταλία, οι διοικούντες την ομάδα ψάχνουν σύλλογο προκειμένου να παραχωρήσουν τον Έλληνα αμυντικό, σαν δανεικό τον ερχόμενο Γενάρη. 

Συγκεκριμένα, οι ιστοσελίδες «calcio.fanpage.it» και «Calciomercatonews» αποκαλύπτουν ότι οι άνθρωποι της Μίλαν αναζητούν τη φόρμουλα για την παραχώρηση του διεθνούς άσου με τη μορφή δανεισμού. 

Μέχρι στιγμής, ομάδες της Αγγλίας έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ένταξη του πρώην σέντερ μπακ της ΑΕΚ στο ρόστερ τους και δεν αποκλείεται, εφόσον κινηθούν με πράξεις, να προκύψουν εξελίξεις από τις αρχές του 2011! 

Στην Ιταλία υποστηρίζουν επίσης ότι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν τον υπολογίζει και προτιμά να πορευτεί ως το τέλος της περιόδου με τους έμπειρους Γέπες, Νέστα και τον Βραζιλιάνο, Τιάγκο Σίλβα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως για να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα ο «Πάπα» θα πρέπει να συναινέσει και η Τζένοα, η οποία κατέχει ποσοστό μεταπώλησης.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...