ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Επαφή με Άντερσον

Η έρευνα για την απόκτηση ενός επιτελικού μέσου στον Ηρακλή απέφερε καρπούς. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεχώρισε την περίπτωση του 28χρονου Βραζιλιάνου, Άντερσον Σίλβα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στη Μπάρνσλεϊ. 
Επαφή με ΆντερσονΣύμφωνα με πληροφορίες ο Άντερσον, τις τελευταίες ημέρες έχει επαφές με την ΑΕ Λεμεσού, η οποία του έχει καταθέσει πρόταση. Στο «Γηραιό» όμως μετά από την εισήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη επικοινώνησαν με τον παίκτη και του ζήτησαν να μην απαντήσει και να περιμένει λίγες ημέρες για να του καταθέσουν επίσημη πρόταση. 

Ο προπονητής του «Γηραιού» έχει παρακολουθήσει τον Άντερσον σε DVD και έχουν καταλήξει στην ιδέα ότι ο παίκτης μπορεί να δώσει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα που έχει η ομάδα, και κυρίως στον τομέα της δημιουργίας φάσεων. 

Ο Άντερσον Σίλβα είναι 28 ετών τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στην Μπάρνσλεϊ, με την οποία έχει παίξει σε 83 παιχνίδια και έχει σκοράρει τρεις φορές. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ισπανία με τη φανέλα της Ρασίνγκ Σανταντέρ. Για ένα διάστημα άνηκε στην Έβερτον με την οποία έχει αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...