ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Τρεις θέσεις και μια πρόκριση

Μπροστά σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση βρίσκεται ο Άρης και ο Έκτορ Κούπερ συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας εν όψει Ρόζενμποργκ, έχοντας τρία διλήμματα για τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Το πρώτο αφορά μια θέση στην άμυνα, το δεύτερο την επιλογή των αμυντικών χαφ και τέλος το ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Κόκε στην επίθεση. 
Τρεις θέσεις και μια πρόκρισηΣτην άμυνα, ο ήρωας της Μαδρίτης, Νίκος Λαζαρίδης, είναι δεδομένο ότι θα παίξει βασικός, ενώ τη θέση δίπλα του θα διεκδικήσουν ο ανέτοιμος Οριόλ, που επιστρέφει από τραυματισμό και ο Στάθης Κουλουχέρης. 

Στα αμυντικά χαφ τρεις είναι οι υποψήφιοι για τις δυο θέσεις, με τον Τόχα να έχει το προβάδισμα, ενώ δίπλα του θα βρεθεί ένας εκ των Πρίττα, Φατί. Σε ότι αφορά την επιθετική γραμμή, ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ, θα προτιμηθεί από τον Έκτορ Κούπερ για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Σέρχιο Κόκε. 

Σίγουροι για το αρχικό σχήμα που θα κυνηγήσει την πρόκριση πρέπει να θεωρούνται οι Σηφάκης, Βαγγέλη, Μίσελ, Χαβίτο και Μενδρινός 

Για τη Ρόζενμποργκ το παιχνίδι θα έχει ειδικό συναισθηματικό βάρος, αφού ο Νίλς Άρνε Έγκεν, θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο των Νορβηγών κλείνοντας ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο. 

Ο αγώνας με τον Άρη θα είναι ο τελευταίος της σεζόν για τους πρωταθλητές Νορβηγίας, οι οποίοι έχουν μείνει εκτός συνέχειας στο Europa League και σκέφτονται ήδη τις διακοπές τους. 

Οι περίεργες καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας έχουν υποχρεώσει τους ανθρώπους του Άρη να βρίσκονται σε ετοιμότητα για την περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις της ΕΜΥ και το παιχνίδι διεξαχθεί με χιονόπτωση. 

Ο Άρης θα βρεθεί στις 32 ομάδες του Europa League σε περίπτωση νίκης με την Ρόζενμποργκ, καθώς σε ισοβαθμία με την Ατλέτικο πλεονεκτεί έχοντας δυο νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια. Η ομάδα του Έκτορ Κούπερ θα πρέπει να φέρει ίδιο η καλύτερο αποτέλεσμα από την κάτοχο του τίτλου Ατλέτικο ώστε να την αφήσει εκτός συνέχειας. 

Η βαθμολογία του δευτέρου ομίλου 

Λεβερκούζεν 11 
Άρης 7 
Ατλέτικο 7 
Ρόζενμποργκ 3 



Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...