ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ντρούκερ: «Εξαιρετικοί οι παίκτες μου»

Ντρούκερ: «Εξαιρετικοί οι παίκτες μου»Φανερά ικανοποιημένος από τη νίκη του Άρη κόντρα στην Αζόβμας στην Ουκρανία, εμφανίστηκε ο προπονητής των «κιτρίνων» Σαρόν Ντρούκερ. 

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε την πρώτη θέση στον όμιλό της με τον Ισραηλινό τεχνικό να συγχαίρει τους παίκτες του για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν στο παιχνίδι. 

«Καταρχήν θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου καθώς έκανα εξαιρετική δουλειά σήμερα. Προκριθήκαμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης κατακτώντας και την πρώτη θέση στον όμιλό μας. Προερχόμασταν από ένα πολύ δύσκολο ταξίδι και έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και το καταφέραμε. Το Eurocup είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει και θα καταβάλλουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο». 

Ένας εκ των πρωταγωνιστών του Άρη, ο Πι Τζέι Τάκερ στάθηκε στην ομαδική προσπάθεια της ομάδας 

«Ήρθαμε εδώ να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα μέσα στην έδρα της. Αυτό δεν μας εμπόδισε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ανταποκριθήκαμε σωστά παίζοντας πολύ καλά κυρίως στην άμυνα και έχοντας καλές επιλογές στην επίθεση. Αγωνιστήκαμε με τον τρόπο που θέλαμε, δηλαδή ομαδικά και γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς που έχουμε προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση στον όμιλό μας. Αυτό μας δίνει ψυχολογικό και αγωνιστικό πλεονέκτημα. Φυσικά η σημερινή νίκη μας δεν σημαίνει ότι δεν θα παίξουμε με πάθος την επόμενη εβδομάδα απέναντι στην Χάποελ Γκιλμπόα Γκαλίλ. Θέλουμε να παλεύουμε και να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα»
 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...