ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Σημερινές προβλέψεις

Σήμερα έχει Europa League και πάμε να δούμε τι θα ποντάρουμε!




Ξεκινάμε με το άντερ στο παιχνίδι ΑΡΗΣ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ.Ο Άρης θέλει πάση θυσία την νίκη για την πρόκριση αλλά η τιμή του άσου δεν αξίζει.Οι γηπεδούχοι βασιζόμενοι στην άμυνά τους θα προσπαθήσουν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ γι' αυτό πιστεύω πως και το 1-0 ακριβές σκορ είναι καλή επιλογή ή το 0-1 τέρματα.


Συνεχίζουμε με το όβερ στο ματς ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ.Οι γηπεδούχοι φέτος αποδίδουν επιτέλους πολύ καλά,έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και σήμερα θέλουν να προσφέρουν θέαμα στο κοινό τους.Είναι μια ομάδα με εξαιρετική επιθετική γραμμή που θα προσπαθήσει να σκοτώσει την αδύναμη Μέταλιστ.Καλή επιλογή και τα 4-6 τέρματα.

Τρίτο ματς για απόψε το ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΧΑΪΝΤΟΥΝΚ.Οι Βέλγοι δύσκολα θα προκριθούν μιας και απ'ότι φαίνεται η δεύτερη θέση είναι της Αεκ.Παρ'όλα αυτά θα προσπαθήσουν να κερδίσουν έτσι ώστε να διατηρήσουν μέχρι και τις τελευταίες τους ελπίδες.Άσος λοιπόν και μάλιστα από ημίχρονο.


Τελευταίο σημερινό ματς, το ΑΕΚ-ΖΕΝΙΤ.Η Αεκ σήμερα θα γίνει Αεκάρα και θα πάρει την πρόκριση.Το ματς αν δεν κάτσει στον άσο (μιας και η Αεκ έχει κίνητρο ενώ η Ζενίτ απουσίες), τότε θα κάτσει στην ισοπαλία.Τα 2-3 τέρματα είναι επίσης μια καλή επιλογή όπως και το γκολ-γκολ.












Εν συντομία:
ΑΡΗΣ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ
Άντερ 1.85
1-0 ακριβές σκορ 5.75
0-1 τέρματα 3.60


ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ
Όβερ 1.60
4-6 τέρματα 2.60


ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΧΑΪΝΤΟΥΝΚ
Άσος ημίχρονο-τελικό 1.65


ΑΕΚ-ΖΕΝΙΤ
Άσος 2.10
Ισοπαλία 3.10
Άντερ 1.60
Γκολ-γκολ 1.65

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...