ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Έναν «Ιμπαγάσα», σαν τον Κάλστρομ!

Σε αναζήτηση ενός μέσου με δημιουργικές ικανότητες βρίσκεται ο Ολυμπιακός και παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διαψεύσει πως ενδιαφέρονται για τον Κιμ Κάλστρομ, οι φήμες που αφορούν την απόκτηση του παίκτη της Λιόν έχουν... οργιάσει. 

Παράλληλα, δημοσιεύματα από το εξωτερικό ανέφεραν ότι στη λίστα των Πειραιωτών υπάρχουν οι Νεκουνάμ και Πέτροβιτς. 
Έναν «Ιμπαγάσα», σαν τον Κάλστρομ!Από τη στιγμή που, πλέον, θεωρείται δεδομένο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός παίκτη για τον άξονα κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, Βαλβέρδε και Κοβάσεβιτς αναζητούν την καλύτερη δυνατή επιλογή. 

Εκτός του Κάλστρομ, για τον οποίο οι φήμες που τον θέλουν κοντά στο «λιμάνι» είναι έντονες, υπάρχουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό για τον Νεκουνάμ της Οσασούνα που το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και για τον Πέτροβιτς της Παρτιζάν. 

Το καλοκαίρι για Μανιάτη 

Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει έναν παίκτη τον Ιανουάριο κι αυτός αποφασίστηκε να είναι κεντρικός, ωστόσο η περίπτωση του Μανιάτη συνεχίζει να τον απασχολεί. 

Αν, ο Μήτρογλου μετακομίσει στην Νέα Σμύρνη, τότε υπάρχει πιθανότητα η μεταγραφή να κλείσει, αλλά ο Μανιάτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα των «κυανόλευκων» ως το καλοκαίρι. Όσον αφορά στον Κουμορτζί, το θέμα του θα παραμείνει ανοιχτό και είναι μία ακόμη περίπτωση η οποία θα εξεταστεί μαζί με τις υπόλοιπες για τον άξονα του συλλόγου. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...