ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Μπορούσε καλύτερα…

Πήρε τη νίκη, δεν πήρε τη διαφορά κόντρα στην Εστουντιάντες ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» επικράτησε με 77-72 των Ισπανών στην Πυλαία, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του έκτου ομίλου του Euro Cup και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όμως οι Μαδριλένοι υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας, μετά το +11 του πρώτου αγώνα στην ισπανική πρωτεύουσα. Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου κατάφεραν να προηγηθούν μέχρι και +12, όμως υπέστησαν «καθίζηση» στο τέλος της τρίτης περιόδου και έδωσαν δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να μειώσουν μέχρι και στους δύο πόντους, παίρνοντας το πλεονέκτημα. Έτσι, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Μπενετόν στο Τρεβίζο. Κορυφαίοι των «ασπρόμαυρων», που είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ήταν οι Μάρσαλ με 18 και Παπαδόπουλος με 13 πόντους. Από τους Ισπανούς, ξεχώρισε ο Κλαρκ με 16 πόντους. 
Μπορούσε καλύτερα…Οι Ισπανοί αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και κατάφεραν να προηγηθούν με +7 στο τρίλεπτο, αφού ο Ασελιν έκανε ότι ήθελε κάτω από το καλάθι τον Παπαδόπουλο. Όμως, οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν, στη συνέχεια, να ελέγξουν τα ριμπάουντ και να βρουν τις επιθετικές λύσεις μέσα και έξω από τη ρακέτα. Έτσι, κατάφεραν να αποκτήσουν ένα προβάδισμα και, παρά το γεγονός πως οι Ισπανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν, ολοκλήρωσαν την πρώτη περίοδο στο +4. Στη δεύτερη περίοδο, ένα σερί των παικτών του Σούλη Μαρκόπουλου τους έδωσε ένα +9 και ο Δέδας με τρίποντο έκανε το +10, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο +11. 

Στην αρχή της τρίτης περιόδου, τα τρίποντα των Μάρσαλ και ΜακΓκραθ κρατούσαν ένα διψήφιο προβάδισμα για τον «Δικέφαλο», που έφτασε στο +12 και στο +13. Όμως, ένα σερί 7-0 των φιλοξενούμενων τους βοήθησε να μειώσουν στο -5 και, έτσι, το τριαντάλεπτο ολοκληρώθηκε μόλις στο +1 για τον ΠΑΟΚ. Ένα επιμέρους σκορ 9-2 ώθησε στο +9 τους γηπεδούχους στην αρχή της τέταρτης περιόδου, όμως η ζώνη των Μαδριλένων στη συνέχεια φάνηκε να «μπλοκάρει» τον «Δικέφαλο» και οι «φοιτητές» ξαναμείωσαν στο -1. Στη συνέχεια, η διαφορά ανεβοκατέβαινε στους δύο με τέσσερις πόντους και, παρά τα λάθη των Ισπανών, το ματς ολοκληρώθηκε στο +5, με τον Γκρέι να χάνει τρεις ελεύθερες βολές σε «νεκρό» χρόνο. 


Τα δεκάλεπτα: 23-19, 40-29, 57-56, 77-72 

ΠΑΟΚ: Μάρσαλ 18 (2), ΜακΓκραθ 12 (4), Δέδας 3 (1), Ντόζιερ 11, Γκρέι 11 (1), Παπαδόπουλος 13, Γιαννακίδης, Γκετσέφκι 9 (1) 

ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ: Ολιβερ 2, Ελλις 3 (1), Ντρίσεν 3 (1), Ασελιν 8, Βελς 2, Κλαρκ 16 (2), Γκρέιντζερ 10, Γκάμπριελ 13 (2), Γιάσεν 6, Σάντσεζ 5, Κάνερ-Μέντλεϊ 4 


Πηγή sport0-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...