ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ομπράντοβιτς: «Σκεφτόμαστε μόνο την ΑΕΚ»

Ομπράντοβιτς: «Σκεφτόμαστε μόνο την ΑΕΚ»
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Εφες Πϊλσεν και θα περιμένει την αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας κόντρα στην Αρμάνι για να πάρει την πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου της Ευρωλίγκας. Έτσι οι «πράσινοι» στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Α1, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να θεωρεί πως οι παίκτες του πρέπει να ασχοληθούν με την «Ένωση» και μετά να κοιτάξουν τον αγώνα με τους Ιταλούς. 

«Το ζητούμενο για εμάς, για μία ακόμη φορά, είναι να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας. Είναι το πρώτο στοιχείο. Θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με κίνητρο και δύναμη από το πρώτο λεπτό», ήταν οι αρχικές δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού, που συμπλήρωσε πως: «Ο αγώνας απέναντι στην Έφες Πίλσεν ανήκει στο παρελθόν, αλλά είδαμε τη διαφορά που είχαμε από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει όλοι να δίνουν το 120% κάθε φορά που μπαίνουν στο παρκέ. Και θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι. Βασικοί, όσοι έρχονται από τον πάγκο, όλοι. Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. Υπάρχουν οι σημαντικές απουσίες του Μπατίστ και του Μάριτς, αλλά ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε δικαιολογίες και δεν θα το κάνουμε και τώρα... Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι για τη νίκη και να για να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση». 

Ο Στράτος Περπέρογλου συμπλήρωσε πως: «Ο αγώνας με την ΑΕΚ έρχεται μετά από αυτόν με την Έφες Πίλσεν, ένα δύσκολο παιχνίδι όπως εξελίχθηκε, από το οποίο δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλαμε. Το ζητούμενο τώρα για εμάς είναι να βρούμε τον καλό μας εαυτό, να παίξουμε απόλυτα συγκεντρωμένα και δυνατά επιστρέφοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί γνωρίζουμε καλά πως κάθε απώλεια στοιχίζει. Οι απώλειες που έχουμε με τους τραυματισμούς των Μπατίστ και Μάριτς, απλά πρέπει να κάνουν όλους μας να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, θα προετοιμαστούμε, όπως για κάθε παιχνίδι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό που θέλουμε είναι να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και στα 40 λεπτά του αγώνα». 


Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...