ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Αχ ρε Κρέσπο…

Αχ ρε Κρέσπο…

Μπορεί να έχει κλείσει τα 35 χρόνια του όμως την τέχνη του σκόρερ δεν την ξεχνάει ο Ερνάν Κρέσπο. Ο έμπειρος επιθετικός της Πάρμα πέτυχε δύο γκολ στην αναμέτρηση με την Φιορεντίνα για τους 16 του Coppa Italia και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του στον επιπλέον χρόνο της παράτασης με σκορ 2-1. Η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε χωρίς τέρματα και αν και οι «βιόλα» προηγήθηκαν με τον Σαντάνα, ο Αργεντινός στράικερ με δύο γκολ χάρισε τη νίκη στους «παρμέντσι». 

Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, τα πρώτα 90 λεπτά δεν ανέδειξαν νικητή και το 0-0 οδήγησε τις δύο ομάδες στην παράταση. Εκεί άλλαξαν όλα. 

Οι «βιόλα» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Σαντάνα στο 114’ και να κάνουν το μεγάλο βήμα για την πρόκριση. 

Οι γηπεδούχοι και συγκεκριμένα ο Ερνάν Κρέσπο δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και αφού αρχικά ισοφάρισε ένα λεπτό αργότερα (115’), έδωσε και την χαριστική βολή στους παίκτες του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς δύο λεπτά αργότερα στο 117’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. 

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τον Ερνάν Κρέσπο να είναι το κεντρικό πρόσωπο.

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...