ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Χιμένεθ: «Κουμάντο εμείς»!

Επίθεση «στα ίσια» -και όχι… κλεφτοπόλεμο για την ισοπαλία- σήμανε για τη μάχη με τη Ζενίτ ο Μανόλο Χιμένεθ! 

Ο Ισπανός «τριβελίζει» τα αυτιά των παικτών του -πως οι Ρώσοι δεν θα κατέβουν αδιάφοροι στο ΟΑΚΑ- και τους ξεκαθάρισε ότι μόνο αν τους δείξουν από την αρχή… ποιος κάνει κουμάντο, η ΑΕΚ θα πανηγυρίσει στο τέλος την πρόκριση! 

Αλήθεια είναι πως -με τόσα… «μονοπάτια» να οδηγούν στην πρόκριση (νίκη, ισοπαλία, ακόμα και ήττα -αν η Άντερλεχτ δεν επικρατήσει της Χάιντουκ) το να ψάξεις το… δύσβατο (αυτό του τριπόντου) δεν είναι τόσο απλό. 

Όπως ξεκαθάρισε, όμως, στους παίκτες του ο Χιμένεθ, είναι το μόνο που εγγυάται την επιτυχία: 

«Ξέρουμε όλοι ότι μπορούμε να προκριθούμε και με ισοπαλία. Εμείς, όμως, πρέπει να μπούμε στο γήπεδο για να νικήσουμε. Στόχος μας είναι η νίκη και τίποτα άλλο. Δεν πρέπει να επαναπαυθούμε στον ένα βαθμό επειδή μας αρκεί. Πρέπει να παίξουμε ως μεγάλη ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός και εξήγησε: 
Χιμένεθ: «Κουμάντο εμείς»!«Η Ζενίτ είναι πολύ καλή και γρήγορη ομάδα -ειδικά από τη μέση και μπροστά. Έχει φοβερούς παίκτες, όποιοι κι αν παίξουν την Πέμπτη. Μη δίνετε σημασία στις απουσίες που θα έχουν ή στο πόσες μέρες έχουν μείνει χωρίς αγώνες. Έχει αποδείξει πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι, ακόμα και όταν είναι βαθμολογικά αδιάφορη». 

Αφού τους υπογράμμισε, δε, πως «για να την αντιμετωπίσουμε, θα πρέπει να μην αφήσουμε το κέντρο της να κάνει παιχνίδι και να επιβάλλει τον ρυθμό της», ήταν ξεκάθαρος για το τι περιμένει από εκείνους: 

«Κυρίαρχοι του αγώνα πρέπει να είμαστε εμείς. Για να το καταφέρουμε, όμως, χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Δεν επιτρέπονται τα λάθη σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί από ποτέ και να παλέψουμε σε όλο το ματς για να πανηγυρίσουμε στο τέλος την πρόκριση μαζί με τους οπαδούς μας». 


Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...