ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Ρέινα: “Άκρως σημαντικό το derby”

Με τις εξελίξεις στα διοικητικά της Liverpool να…τρέχουν και την αγωνία για το μέλλον του συλλόγου να εκφράζεται από κάθε φίλο των Reds, η ομάδα του Roy Hodgson προετοιμάζεται για την αναμέτρηση απέναντι στην Everton, με την βαθμολογική θέση να χρίζει άμεσης βελτίωσης.

Τόσο η Liverpool όσο και η Everton βρίσκονται στο όριο της ζώνης του υποβιβασμού, ένα στοιχείο που καθιστά τη νίκη επιτακτική, κάτι που αναγνωρίζει και ο Pepe Reina, ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει πως πρέπει η πλευρά του να φθάσει στους τρεις βαθμούς πάση θυσία, αφού περαιτέρω περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν.

“Αυτό είναι το κρισιμότερο παιχνίδι από την ανάγκη αποκόμισης βαθμών και για τις δύο ομάδες. Αμφότερες οι πλευρές είναι σε κακή βαθμολογική θέση και η νίκη είναι αυτή που αποζητάμε απελπισμένα. Επομένως, όπως καταλαβαίνετε πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε” ανέφερε ο Ισπανός στην Daily Express συνεχίζοντας:

“Σίγουρα κανείς από τους δυο μας δεν έχει συνηθίσει να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Η Everton έχει το ίδιο υλικό για πολύ καιρό και οι παίκτες γνωρίζονται πολύ καλά. Επομένως είναι πολύ δύσκολη η επίτευξη νίκης στο Goodison” έκλεισε ο Reina δηλώνοντας για ακόμα μία φορά την αδυναμία των παικτών να επηρεάσουν τις διοικητικές εξελίξεις που συμβαίνουν στον σύλλογο. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...