ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

O Mοντέστο μιλά για όλα!

- Υπάρχει κάποια λέξη στα ελληνικά που σε έκανε να κολλήσεις; "Τα συνηθισμένα: ‘Καλησπέρα', ‘Καλημέρα', ‘Τι κάνεις', ‘Ευχαριστώ'" (σ.σ.: τα είπε όλα στα ελληνικά) .

- Υπάρχει κάποιος παίκτης στον Ολυμπιακό που σου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση; "Ιμπαγάσα (σ.σ.: χωρίς δισταγμό). Φοβερός τεχνίτης. Είμαστε μαζί στο ξενοδοχείο, τον βλέπω καθημερινά στις προπονήσεις. Διαθέτει φοβερή ακρίβεια στις πάσες και διαβάζει τέλεια το παιχνίδι. Είναι απόλαυση να τον παρακολουθείς. Παίζει με τη μία και κανείς δεν μπορεί να του πάρει την μπάλα. Οταν έχεις έναν τέτοιο συμπαίκτη, ξέρεις ότι θα πάρεις την μπάλα εκεί που θέλεις.
Με ή χωρίς αυτόν δεν είναι το ίδιο. Κάθε μεγάλη ομάδα χρειάζεται έναν παίκτη που κάνει τη διαφορά. Στη Μίλαν, έχουν τον Πίρλο. Στην Μπαρτσελόνα τον Τσάβι. Στον Ολυμπιακό, έχουμε τον Ιμπαγάσα".

- Και ο μικρός, ο Γιάννης Φετφατζίδης;
"Διαθέτει μεγάλη ποιότητα, αλλά είναι ακόμα μικρός. Είναι μόλις η πρώτη του χρονιά με την επαγγελματική ομάδα και πρέπει να προστατευτεί. Δεν πρέπει να… καεί. Στη Μονακό είδα πολλούς νεαρούς παίκτες με μεγάλο ταλέντο, οι οποίοι ανέβηκαν γρήγορα και έπεσαν εξίσου γρήγορα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τώρα μόλις ξεκίνησε. Πρέπει να προχωρήσει σιγά σιγά, να αγωνιστεί σε μεγάλα ματς. Πιστεύω ότι, αν είναι σοβαρός, όπως τώρα, σε δυο-τρία χρόνια θα ακούμε συνέχεια γι' αυτόν".
-Εχεις επαφές με τους Γάλλους του Παναθηναϊκού; "Οχι. Είναι όλοι τους καλά παιδιά, γνωριζόμαστε, έχουμε παίξει αντίπαλοι. Περισσότερο με τον Γκοβού από ό,τι με τον Σισέ, καθώς ο Τζιμπρίλ έπαιζε πολλά χρόνια εκτός Γαλλίας. Το ίδιο ισχύει και με τον Μπουμσόνγκ. Πιο καλά ξέρω τον Καντέ, καθώς έπαιζε στη Νις, εγώ στη Μονακό και ήταν ντέρμπι το μεταξύ μας ματς".

 Ο Ολυμπιακός με ποια ομάδα της χώρας σου μοιάζει; Με τη Μαρσέιγ; "Ακριβώς! Οπου και να πάτε στη Γαλλία, βλέπετε φαν της Μαρσέιγ. Ακόμα και στο Παρίσι, όπου εδρεύει ο μεγάλος αντίπαλος, η Παρί Σεν Ζερμέν, υπάρχουν οπαδοί της. Ο Ολυμπιακός είναι το ίδιο. Πάτε στην Ξάνθη, στις Σέρρες, παντού έχει κόσμο. Είναι η ομάδα του λαού. Οπως η Μαρσέιγ. Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, μοιάζει με την Παρί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...