ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

«Πράσινη» ενόχληση για τον «μάγκα»!

«Πράσινη» ενόχληση για τον «μάγκα»!
Μπορεί στον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζουν για την νίκη του Σαββάτου, αλλά δεν ξεχνούν και σχολιάζουν με καυστικό τρόπο την «επίσκεψη Μαρινάκη» στο διαιτητικό καμαράκι του ΟΑΚΑ.
Το… ντου που έκανε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης το βράδυ του Σαββάτου λίγο μετά την λήξη του ντέρμπι στα αποδυτήρια των διαιτητών και η «φραστική επίθεση» σε Κάκο, Ακρίβο, αλλά και Βασσάρα δεν πέρασε ασχολίαστο από τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα οι «πράσινοι» κάνουν λόγο για πρωτοφανές γεγονός αφού επικαλούνται την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λίγκας και επισημαίνουν ότι ουδέποτε στο παρελθόν όσοι πέρασαν από την ίδια θέση (κ.κ Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης, Πηλαδάκης, Θανόπουλος, Πατέρας) δεν επέδειξαν ανάλογη συμπεριφορά.

Δηλαδή δεν πήγαιναν στα αποδυτήρια των διαιτητών πριν, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ή μετά τη λήξη του αγώνα για να τους κριτικάρει ή να τους απαξιώσει. Μάλιστα… πράσινοι κύκλοι τόνιζαν πως «Αυτό που κάνει ο κ. Μαρινάκης με την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λιγκ δεν έχει προηγούμενο και δεν βοηθάει ούτε στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου, ούτε στην καταπολέμηση της βίας.

Ίσως τελικά όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι της Σούπερ Λιγκ με την αξιοπρεπή τους στάση να ήταν «φλώροι» και πρώτος «μάγκας» πρόεδρος να είναι ο κ. Μαρινάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...