ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Καντέ: "Η τελευταία μας ευκαιρία"

O Καντέ στην προπόνηση του Παναθηναϊκού Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για τη Ρωσία, όπου την Τρίτη το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τη Ρουμπίν Καζάν για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Καντέ λίγο πριν ανέβει στο αεροπλάνο, τόνισε πως αυτό το παιχνίδι είναι η τελευταία ευκαιρία της ομάδας του...

"Αυτό το ματς αποτελεί την τελευταία μας ευκαιρία στο θεσμό. Πρέπει κόντρα στην Ρούμπιν να τα δώσουμε όλα και να νικήσουμε οπωσδήποτε, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Μετά ακολουθεί το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στην Αθήνα, που θα κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα και να πάμε μετά στην Κοπεγχάγη να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση", είπε αρχικά ο Γάλλος, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ολυμπιακού. "Η νίκη επί του Ολυμπιακού μας δίνει αυτοπεποίθηση, είναι ότι καλύτερο στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ώστε να πάμε στο Καζάν για το θετικό αποτέλεσμα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια διαφορετική διοργάνωση και αυτό το ματς αποτελεί την τελευταία μας ευκαιρία στον θεσμό'.

Ο Νίκος Νιόπλιας πήρε μαζί του στη Ρωσία 19 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Τζόρβας, Καρνέζης, Φερνάντες, Σαριέγκι, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Μαρίνος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μαυρίας , Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Πλεσί, Λουίς Γκαρσία, Γκοβού, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...