ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

«Φιλί ζωής στους ανύπαρκτους»

«Φιλί ζωής στους ανύπαρκτους»
Η μεγάλη επιστροφή του Ηρακλή Αντύπα είναι γεγονός! Ο εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ του Ολυμπιακού από σήμερα μέσω του gazzetta.gr θα σας ενημερώνει για ότι συμβαίνει στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο!Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είχε τελειώσει. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στο καναβάτσο και δεν μπορούσαν να χωνέψουν τον τρόπο με τον οποίο έφυγαν από το ΟΑΚΑ με σκυμμένο το κεφάλι.

Το ότι οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν τσαντισμένοι, δεν χρειάζεται να σας το πούμε εμείς. Είναι αυτονόητο. Ο Ιμπαγάσα, καθόταν μόνος του και μονολογούσε, ο Μιραλάς δεν είχε όρεξη για πολλά.

Το κινητό του χτυπούσε συνεχώς, για να του πουν οι φίλοι του «μπράβο για το γκολ», αλλά αυτός έδινε σε όλους την ίδια απάντηση, λες και είχε βάλει τηλεφωνητή: «Ευχαριστώ, αλλά χάσαμε».

Ο Φετφατζίδης, ήταν διπλά στεναχωρημένος. Και για την ήττα, αλλά και γιατί δεν του βγήκε τίποτα στο ματς. Χαμόγελα φυσικά και δεν υπήρχαν. Αντιθέτως, οι παίκτες ήταν τσαντισμένοι.

Τα είχαν με τον εαυτό τους, καθώς «δώσαμε φιλί ζωής στους ανύπαρκτους», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στα αποδυτήρια. Οι Πειραιώτες ξέρουν, ότι αν είχαν μπει με την σοβαρότητα του πρώτου ημιχρόνου και στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, τότε το ματς δεν θα γυρνούσε με τίποτα.

«Τους αναστήσαμε και τώρα βγάζουν γλώσσα», είπε μια παλιοσειρά της ομάδας και κάποιος άλλος θυμήθηκε την βαθμολογία: «Είμαστε ακόμα πρώτοι. Μην το ξεχνούν αυτό. Και θα μείνουμε στην κορυφή μέχρι τέλους». Οσον αφορά τον «αιώνιο αντίπαλο»; Ολοι οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν το τι πρέπει να κάνουν: «Αυτούς τους περιμένουμε στο δεύτερο γύρο, στο Καραϊσκάκη. Έχουμε πλέον χρωστούμενα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...