ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

«Έτσι θα πάρουμε τον τίτλο»!

 «Έτσι θα πάρουμε τον τίτλο»
Το επιθετικό ποδόσφαιρο και το ρίσκο που πήρε στο ντέρμπι πλήρωσε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ωστόσο, ο Ισπανός ξεκαθάρισε ότι με αυτό τον τρόπο ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει τον τίτλο! «Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί πάντα να κερδίσει και αυτό μας υποχρεώνει να έχουμε έναν επιθετικό τρόπο παιχνιδιού και παράλληλα ένα καλό αμυντικό παιχνίδι. Αυτά δημιουργούν ρίσκο, το οποίο εμείς γνωρίζουμε ότι υπάρχει σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά αυτό είναι το αγωνιστικό μας στιλ και δεν θα το αλλάξουμε, καθώς αρέσει και στους φιλάθλους μας», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού και στη συνέχεια τόνισε:

«Χάσαμε έναν αγώνα στις λεπτομέρειες, αλλά το σημαντικό είναι ότι εμείς μπήκαμε από το πρώτο λεπτό στο γήπεδο για να κερδίσουμε το παιχνίδι, χωρίς να μας ανησυχεί το περιβάλλον αλλά και ο αντίπαλος. Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού που έχουμε και με αυτόν τον τρόπο θα πάρουμε το πρωτάθλημα», τόνισε στη συνέχεια ο Βάσκος και αναφερόμενος στο Κύπελλο Ελλάδας, υποστήριξε:

«Το Κύπελλο είναι μια πρόκληση για την κάθε ομάδα και έχουμε δει να χάνουν σε αυτό και ομάδες της Super League. Από την πλευρά μας θα παίξουμε με τη μεγαλύτερη προσοχή και σοβαρότητα απέναντι στον αντίπαλό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...