ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Μπερντίεφ: «Μόνο νίκη»

Μπερντίεφ: «Μόνο νίκη»
Μονόδρομο χαρακτήρισε την νίκη στον αυριανό... τελικό με τον Παναθηναϊκό, ο τεχνικός της Ρουμπίν Καζάν, Κουρμπάν Μπερντίεφ. «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς».

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού της Ρουμπίν Καζάν:

«Μετά την ισοπαλία στην Αθήνα, δεν μας κάνει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στόχος μας ήταν μόνο η νίκη, αλλά ό,τι έγινε… έγινε σε εκείνο το ματς. Ο Παναθηναϊκός έδειξε κόντρα στον Ολυμπιακό ότι έχει καλό πάγκο και πως είναι δυνατή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αφού και ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη. Σε κανέναν από τους δύο δεν αρκεί η ισοπαλία», είπε αρχικά ο Μπερντίεφ και συνέχισε:

«Προερχόμαστε από καλές εμφανίσεις στο ρωσικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω πως οι παίκτες μου είναι αρκετά έμπειροι για να προσαρμοστούν στα δεδομένα ενός αγώνα Champions League. Σίγουρα τα θετικά αποτελέσματα μάς έχουν βελτιώσει την ψυχολογία, αλλά σε έναν αγώνα Champions League μπαίνεις πάντα με το ίδιο πάθος, ανεξάρτητα από το τι έχει προηγηθεί στο πρωτάθλημα. Το Champions League είναι μια δύσκολη διοργάνωση. Είναι πιο δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες, αλλά προσπαθούμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να έχουμε περισσότερο παραγωγική επίθεση».

Αλεξάντερ Ριαζάντσεφ: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τον αγώνα. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ δυνατή επίθεση και στόχος μας είναι από τη μια να μην τους επιτρέψουμε να δημιουργήσουν ευκαιρίες και από την άλλη να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας. Δεν γνωρίζω αν θα αγωνιστώ. Θα μάθουμε αύριο ποιος θα αγωνιστεί, αλλά φυσικά θα το ήθελα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...