ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα» η Λίβερπουλ

Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα» η Λίβερπουλ
Φαίνεται πως οι δύσκολες εποχές στη Λίβερπουλ πέρασαν. Και αυτό γιατί οι νέοι ιδιοκτήτες είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν την ομάδα, με τον Ρόι Χόγκτσον να έχει ζητήσει ήδη την απόκτηση των Κράνιτσαρ και Πογκρέμπνιακ. Το καλοκαίρι η Λίβερπουλ ενισχύθηκε ελάχιστα, αφού οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα, ελέω και των τεράστιων χρεών που αντιμετώπιζαν. Με την αλλαγή ιδιοκτησίας, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει και ήδη ο Ρόι Χόγκτσον έχει ξεκινήσει την αναζήτηση υποψηφίων στόχων.

Στη λίστα του Άγγλου τεχνικού βρίσκονται τα ονόματα των Νίκο Κράνιτσαρ και Πάβελ Πογκρέμπνιακ, για τους οποίους ετοιμάζονται προτάσεις τον Ιανουάριο.

Ο Κροάτης διεθνής έχει πέσει πάνω σε ένα καταπληκτικό Γκάρεθ Μπέιλ, με συνέπεια να μη βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Χάρι Ρέντναπ, με τον ίδιο τον τεχνικό των «πετεινών» να ανοίγει τη πόρτα της εξόδου. «Μου αρέσει πολύ ο Κράνιτσαρ, αλλά πώς θα αγωνιστεί όταν ο Μπέιλ βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση;»

Όπως αναφέρουν οι Times, η πρόταση των «reds» θα ανέρχεται στα εννιά εκατ. ευρώ για τον 26χρονο Κροάτη άσο. Εκτός από τον Κράνιτσαρ, η Λίβερπουλ ψάχνει για έναν επιθετικό που θα δίνει ανάσες στον Φερνάντο Τόρες.

Ο παίκτης αυτός έχει βρεθεί και δεν είναι άλλος από τον Ρώσο διεθνή άσο της Στουτγκάρδης, Πάβελ Πογκρέμπνιακ, για τον οποίο ο Ρόι Χόγκτσον είναι διατεθειμένος να προσφέρει το ποσό των 15 εκατ. ευρώ για να τον φέρει στο «Άνφιλντ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...