ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

«Ήθελε Ολυμπιακό»

«Ήθελε Ολυμπιακό»
Την ευχαρίστηση του Φράνκο Κοστάντσο για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα εξέφρασε ο Χόρχε Σιτερσπίλερ, στηSportday. Ο μάνατζερ του Αργεντινού τερματοφύλακα επιβεβαίωσε τα γραφόμενα του πελάτη του, ότι θα υπογράψει σήμερα συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». 

«Ο Φράνκο είναι πολύ ευχαριστημένος γιατί έγινε αυτό που ήθελε. Όλα έχουν ολοκληρωθεί και θα έρθει αύριο (σ.σ.: σήμερα) για να υπογράψει. Ο Φράνκο προτιμούσε τον Ολυμπιακό από οποιαδήποτε άλλη ομάδα του έκανε πρόταση. Τους λόγους θα τους εξηγήσει ο ίδιος» τόνισε στη Sportday ο Σιτερσπίλερ. Ο 31χρονος πορτιέρο αναμένεται να αφιχθεί στις 13:25. Στις 15:00 θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. 

Ανακοινώνει Μαρκάνο, παλεύει για Σάντσες, Βαλντές 

Μετά την απόκτηση του βασικού τερματοφύλακα, σε πρώτο πλάνο μπαίνει η μεταγραφή του κεντρικού μέσου και του αριστερού μπακ, με τους Κάρλος Σάντσες και Ιβάν Μαρκάνο να είναι οι πρώτοι στόχοι. Ο Ισπανός αμυντικός είναι κλεισμένος και, όπως διέρρεε από το στρατόπεδο των Πειραιωτών, θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα. Βέβαια σε περίπτωση που αποκτηθεί και ένας εκ των Ντελ Γκρόσο ή Πούντιλ δεν, τότε ο Μαρκάνο θα υπολογίζεται περισσότερο ως σέντερ μπακ. 

Στη μεσαία γραμμή τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Η αλλαγή προπονητή στην Βαλενσιέν δεν φαίνεται να επηρεάζει την αποχώρηση του Κάρλος Σάντσες, ο οποίος ωστόσο θέλει πρώτα να τελειώσει το Κόπα Αμέρικα, όπου συμμετέχει με την εθνική ομάδα της χώρας του και μετά να αποφασίσει. Ο 25χρονος χαφ είναι προσωπική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε, αν και οι Γάλλοι ζητούν 4 εκατομμύρια ευρώ περίπου, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να δίνουν 2.5-2.8 εκατομμύρια ευρώ. 

Σε δεύτερο πλάνο υπάρχει η απόκτηση ενός επιθετικού, αφού για να αποκτηθεί παίκτης θα πρέπει πρώτα να πουληθεί κάποιος ή να παραχωρηθεί δανεικός. Ο Νέλσον Βαλντές είναι ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα, αν και για τον Παραγουανό επιθετικό ενδιαφέρονται Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεν και Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...