ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

«Φορλάν, Ρέγες, Ουιφαλούσι στη Γαλατά!»

«Ναι» σε πρόταση της Γαλατασαράι για τρεις παίκτες της είπε η Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρεται το ταξίδι για την Πόλη δεν αποκλείεται να κάνουν Φορλάν, Ρέγες.

Δεν πρόκειται απλά για σενάριο, αφού η Γαλατά στο site της (photogallery) έχει αναρτήσει το θέμα με τους τρεις παίκτες που αναμένεται να φορέσουν τη φανέλα της. Η είδηση βγήκε από τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, που ανέφεραν ότι οι Ροχιμπλάνκος είπαν το «ναι» προκειμένου η Γαλατά, που έχει πάρει την κάτω βόλτα, να κάνει το τριπλό εκκωφαντικό «μπαμ». Όπως προκύπτει, ο πρόεδρος του τουρκικού κλαμπ βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (16/06) στα γραφεία του «Βιθέντε Καλδερόν» για διαπραγματεύσεις με τον ομόλογό του της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο για τους Ντιέγκο Φορλάν, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες και Τόμας Ουιφαλούσι.
Αν και όπως φαίνεται δεν έχει ακόμα επέλθει συμφωνία, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι οι διαπραγματεύσεις υπάρχουν και τα ονόματα των τριών έχουν πέσει στο τραπέζι, με την Γαλατασαράι να το ανακοινώνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Η Ατλέτικο επιβεβαίωσε ότι υφίσταται πρόταση και σύμφωνα με κάποιες πηγές φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ και για τους τρεις.

Πηγή gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...