ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ρωμαϊκό... μπάσιμο για Σισέ!

Οι Ιταλοί επιμένουν ότι η Λάτσιο είναι κοντά στο να αποκτήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ ενώ δεδομένα υπάρχει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές! Καθοριστικές οι επόμενες ώρες.

Όπου υπάρχει... καπνός υπάρχει και φωτιά. Κάτι ανάλογο ισχύει και στα ρεπορτάζ των Ιταλών που κάνουν λόγο για «παιχνίδι» της Λάτσιο με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Το απόγευμα της Πέμπτης, ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα ανέφεραν ότι «οι επόμενες ώρες μοιάζουν να είναι κρίσιμες για το μέλλον του Γάλλου επιθετικού Τζιμπρίλ Σισέ. Αυτή την ώρα ο Βιντζέντζο Μοραμπίτο είναι σε συζητήσεις με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Φίλιπ Πιολά, για να τον πείσει να δεχτεί να πάει στην Λάτσιο. Ο Σισέ έχει ανακοινώσει ήδη της αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό και η Λάτσιο θα πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 6 εκ. ευρώ».
Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει όντως επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Εκείνη του ιταλικού συλλογού και του Γάλλου σούπερ σταρ του «τριφυλλιού». Δεν τα έχουν βρει ακόμη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει αν ανέβουν οι Ιταλοί οικονομικά ως προς την προσφορά προς τον Σισέ. Φυσικά, αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό και οι συζητήσεις γίνονται μόνο με την πλευρά του διεθνή επιθετικού.
Είναι εύκολα αντιληπτό ότι οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του Σισέ και το «φλερτ» με την Λάτσιο, η οποία φέρεται διατεθειμένη να ικανοποιήσει και τους «πράσινους» για να προχωρήσει η μεταγραφή.
Aνακοινώθηκε ο Γκάμπριελ
Από κει και πέρα, το απόγευμα της Πέμπτης ανακοινώθηκε και επίσημα αυτό που ήταν γνώστο εδώ και μήνα. Ότι ο Γκάμπριελ θα συνεχίσει την καριέρα στην Γκρέμιο. Αναλυτικά η «πράσινη» ανακοίνωση:
H ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκάμπριελ στη Γκρέμιο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. 
Πηγή gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...