ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

«Δεν αξίζει 40 εκατ. ο Σεσκ»

Στην Μπαρτσελόνα δεν θα τρελαθούν με την περίπτωση του Σεσκ Φάμπρεγας σύμφωνα με τον Σάντρο Ροσέλ. Ο πρόεδρος των Μπαλουγκράνα τόνισε ότι ο Καταλανός μέσος δεν αξίζει 40 εκατ. ευρώ.
Ούτε για τον Φάμπρεγας, αλλά ούτε για κανέναν άλλον παίκτη στο μεταγραφικό παζάρι δεν πρόκειται να τρελαθούν στην Μπαρτσελόνα. Οι ερωτήσεις στον Ροσέλ για τον Σεσκ κατά τη διάρκεια συνέντυξης Τύπου, έδιναν και έπαιρναν, ενώ ο πρόεδρος της Μπάρτσα δήλωσε ότι «δεν έχει ιδέα» για το τι θα γίνει για τους Αλέξις Σάντσες της Ουντινέζε και Τζουζέπε Ρόσι της Βιγιαρεάλ. Ο Ροσέλ εξήγησε ότι η αξία του άσου της Αρσεναλ είναι κατά πολύ μικρότερη από τα 40 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίοι οι Μπλαουγκράνα είχαν προσφέρει στους Gunners πέρυσι το καλοκαίρι για να γίνει η μεταγραφή, όμως εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

«Ποια είναι τα δεδομένα για την μεταγραφή; Πρέπει να δούμε. Πρέπει να μάθουμε τον μισθό του αλλά και ποια θα είναι η διάρκεια του συμβολαίου, όλα έχουν σχέση. Ομως αφού τον προηγούμενο χρόνο προσφέραμε 40 εκατ. ευρώ, αξία του φέτος είναι μικρότερη» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των πρωταθλητών Ευρώπης. «Θέλει να έρθει στην Μπαρτσελόνα, όπως και η πλειοψηφία των παικτών στον κόσμο» πρόσθεσε για τον Φάμπρεγας και κατέληξε: «Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Σεσκ, όμως δεν πρόκειται να τρελαθούμε».
Πηγή gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...