ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Χαμόγελα για τον Μιραλάς, αγωνία για Ιμπαγάσα

Ο Αριελ Ιμπαγάσα με τη φανέλα του Ολυμπιακού Ολοι στον Ολυμπιακό χορεύουν στο ρυθμό που δίνει ο Κέβιν Μιραλάς, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανησυχεί για τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Μπορεί ο Βέλγος άσος να συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα όλων με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις, όμως ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται τον Αργεντινό, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει τα δύο ντέρμπι με τους "δικέφαλους".

Οι αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της ομάδας έκαναν λόγο για απουσία του Ιμπαγάσα για περίπου δύο βδομάδες. Δηλαδή έδιναν ελπίδες να μπορέσει ο έμπειρος αμυντικός να αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Σύμφωνα με την πορεία της αποθεραπείας του, ο Ιμπαγάσα κινδυνεύει να χάσει και τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ στο "Σπύρος Λούης", κάτι που δεν αρέζει στον Βαλβέρδε, καθώς πάνω στον Αργεντινό έχει "χτιστεί" το παιχνίδι των "ερυθρόλευκων".

Ο Ιμπαγάσα συνεχίζει να πονάει και να μην μπορεί να πατήσει καλά το πόδι του, κάτι που έκανε το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, να ελαφρύνει ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα προπονήσεις για τον Αργεντινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...