ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Αντεξε ο Αρης και πήρε το βαθμό...

Ταυλαρίδης και Κόκε σε φάση από τον αγώνα Αρης-Λάρισα Χωρίς νικητή τελείωσε το παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης", εκεί όπου ο Αρης αναδείχθηκε ισόπαλος με τη Λάρισα . Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και είχαν αρκετές ευκαιρίες για να κατακτήσουν το τρίποντο. Ο Λαζαρίδης (53') σκόραρε για δεύτερο σερί αγώνα, ενώ ο Μακίνουα στο 76' διαμόρφωσε το τελικό 1-1

Το σύνολο του Κούπερ "πατούσε" καλύτερα στα πρώτα λεπτά, ωστόσο αδυνατούσε να πραγματοποιήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Αμπάρη. Ο Γιάννης Παπακώστας είχε "φορτώσει" τη μεσαία του γραμμή και εμπόδισε την ομαλή κυκλοφορία της μπάλας από τους παίκτες του Αρη, οι οποίοι με μακρινές μπαλιές προσπαθούσαν να τροφοδοτήσουν τον Κόκε και τον Ρουίς.

Ανασταλτικά οι "βυσσινί" τα πήγαιναν καλά, όχι όμως και δημιουργικά, Ο Σίμιτς ήταν ο μόνος δραστήριος παίκτης για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο μόνος δε γινόταν να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με λιγοστές φάσεις και κάκιστο θέμα.

Στην επανάληψη η εικόνα διαφοροποιήθηκε και σε αυτό συνέβαλε η αγωνιστική άνοδος των παικτών της Λάρισας. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 48' ο Ιγκλέσιας έχασε μοναδική ευκαιρία να βάλει την ομάδα του οδηγό στο σκορ. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Αρης στην πρώτη του αξιόλογη ευκαιρία στο παιχνίδι ευτύχησε να προηγηθεί στο 53' με τον Λαζαρίδη, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη σερί αναμέτρηση.

Ο Παπακώστας έριξε ό,τι επιθετικό όπλο διέθετε στον πάγκο και οι ,κινήσεις του έφεραν αποτέλεσμα., καθώς στο 76' ο Μακίνουα με σουτ ισοφάρισε για λογαριασμό της Λάρισας. Στο 84' ο Τσεσνάουσκις στην πρώτη του επαφή με την μπάλα θα μπορούσε να είχε σκοράρει, αλλά σημάδεψε τις διαφημιστικές πινακίδες. Στα εναπομείναντα λεπτά η Λάρισα άγγιξε το γκολ που θα τις χάριζε και τη νίκη, όμως, ο Κουζέν στο 87' έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Χουάνμα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Μακίνουα αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας "σπατάλησε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.
Κούπερ: «Ευχαριστημένοι από το βαθμό»
Κούπερ: «Ευχαριστημένοι από το βαθμό»
Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του και ευχαριστημένος με το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Λάρισα (1-1) δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

«Ήταν ένα παιχνίδι αργό από την δική μας πλευρά. Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα να κρατήσεις. Μας στοίχισαν τα πάντα και θα πρέπει να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι από τον βαθμό . Δυσκολευτήκαμε και πρέπει να βελτιώσουμε πολύ την εικόνα μας για την συνέχεια. Είναι δύσκολο να έχει τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Ούτε η φρεσκάδα μας έδωσε αποτέλεσμα. Υπάρχει μια εβδομάδα να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε την Πέμπτη και ό,τι στοίχισε για το παιχνίδι της Δευτέρας. Δεν είχε να κάνει με την εμφάνιση ενός ή δύο ποδοσφαιριστών αλλά γενικότερα της ομάδας. Η ομάδα μου ήταν βαριά, δυσκολευόταν σε όλες τις ενέργειες, να αμυνθεί σωστά, να γυρίσει σωστά… Ακόμα και στα στημένα είχαμε προβλήματα. Υπήρχε έλλειψη μαχητικότητας, όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν δυσκολίες. Πέρα από την εικόνα που είχε η ομάδα βρέθηκε μπροστά στο σκορ και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το προβάδισμά της».

Όσο για το πρόβλημα στο γκολ που ταλαιπωρεί την ομάδα του από την αρχή της σεζόν, ανέφερε: «Είναι ξεκάθαρο ότι μας λείπουν τα γκολ. Το μαρτυρά η στατιστική μας. Είχαμε τον τραυματισμό του Τσέζαρεκ, ενώ ο Λίμα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και δεν υπάρχουν επιλογές. Φαίνεται η επιβάρυνση στους δύο ποδοσφαιριστές που έπρεπε να αγωνιστούν σε όλα τα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...