ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

«Συγχαρητήρια στην Red Bull»

Μπορεί οι άνθρωποι της McLaren να πανηγύριζαν στο γκραν πρι της Κορέας όταν οι Φέτελ και Γουέμπερ εγκατέλειψαν, αλλά αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα. Το αφεντικό της Βρετανικής ομάδας, Μάρτιν Γουίτμαρς, αμέσως μετά το τέλος του βραζιλιάνικου γκραν πρι έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήρια στον Κρίστιαν Χόρνερ για την κατάκτηση του τίτλου των Κατασκευαστών.
«Συγχαρητήρια στην Red Bull»
«Η μάχη για τους κατασκευαστές τελείωσε στο γκραν πρι της Βραζιλίας και νικητές ήταν η Red Bull. Μπορεί αυτό που είπα να έρχεται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία της McLaren , η οποία είναι μόνο οι νίκες, αλλά είναι αναζωογονητικό να βλέπεις έναν καινούριο κατασκευαστή να παίρνει το πρωτάθλημα», τόνισε ο Γουίτμαρς, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους πιλότους του.

«Ο Τζένσον έχασε την ευκαιρία να διατηρήσει τον τίτλο του, αλλά είναι σημαντικός για την ομάδα και έκανε μια καλή αρχή με τη Mercedes. O Λιουίς είναι ακόμη στο κυνήγι του τίτλου και παρά τις δυσκολίες θα δώσει τα πάντα στο Άμπου Ντάμπι για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα», συμπλήρωσε το αφεντικό της McLaren.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...