ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Βρίσκει τον καλό του εαυτό...

Super, όχι μόνο στο Europa


Τσιρίλο και Γκαρσία πανηγυρίζουν... Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε την Δευτέρα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Πάμπλο Γκαρσία στο 13ο λεπτό, επικράτησε της Καβάλας στο «Ανθή Καραγιάννη» με 1-0. Ακόμα μία διαδοχική επιτυχία για την ομάδα του Μάκη Χάβου, που ήταν καλύτερη και πιέστηκε μόνο προς το τέλος του αγώνα.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πήραν από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο του αγώνα και έφτασαν στο γκολ σχετικά νωρίς. Ηταν το 13ο λεπτό, όταν ο Φωτάκης έστρωσε τη μπάλα στον Πάμπλο Γκαρσία, ο Ουρουγουανός έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Καρντόσο και ξεγέλασε τον Γκαλίνοβιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 0-1.

Ο Κροάτης, πάντως, δήλωσε «παρών» όταν χρειάστηκε στη συνέχεια, αποκρούοντας το σουτ του Σαλπιγγίδη (16') και τη "βολίδα»"του Ελ Ζαρ (19'), κρατώντας έτσι ζωντανούς τους γηπεδούχους. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια και ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η μοναδική αξιόλογη φάση ήταν μία κεφαλιά «ψαράκι» του Φωτάκη στο 32', που πέρασε άουτ.
Super, όχι μόνο στο Europa
Η Καβάλα ισορρόπησε το ματς στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Κρέσιτς, αφού είχε μόνο ένα σουτ του Ντιέ στο 50΄ που πέρασε ψηλά άουτ. Ο "Δικέφαλος" του Βορρά προσπάθησε κυρίως να διατηρήσει το προβάδισμα και δευτερευόντως να πετύχει ένα δεύτερο γκολ που θα του εξασφάλιζε τη νίκη. Ο Ελ Ζαρ στο 65' δοκίμασε και πάλι το πόδι του από μακρινή απόσταση, αλλά βρήκε ξανά σε ετοιμότητα τον Γκαλίνοβιτς.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «αργοναύτες» πίεσαν, αλλά ο Ογκμπέτσε "νικήθηκε" στο 83' από τον Κρέσιτς και στο 89' ο ίδιος παίκτης έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα ελάχιστα άουτ, στην καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο παιχνίδι.

Ετσι λοιπόν, ο ΠΑΟΚ σημείωσε την δεύτερη εκτός έδρας φετινή του νίκη και ανέβηκε και άλλο βαθμολογικά ενώ η Καβάλα ηττήθηκε για δεύτερη φορά φέτος στο "Ανθή Καραγιάννη".
Xαβος: «Όχι δικό μου έργο, αλλά των παικτών»
Από υπηρεσιακός τείνει να γίνει με το σπαθί του μόνιμος κι έχει κερδίσει τους πάντες με τη συμπεριφορά του. Όμως ο Μάκης Χάβος αποποιείται τον τίτλο του αναμορφωτή του ΠΑΟΚ και θεωρεί πως οι συνεχείς νίκες είναι δουλειά των παικτών του.

«Δεν είναι έργο δικό μου. Είναι έργο των παικτών η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας», δήλωσε μετά τη νίκη με 1-0 στην Καβάλα, την πέμπτη συνεχή με τον ίδιο στο τιμόνι.
Χάβος: «Όχι δικό μου έργο, αλλά των παικτών»
«Πετύχαμε μία σπουδαία και σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ. Στο δεύτερο διαχειριστήκαμε το αποτέλεσμά μας και διατηρήσαμε το προβάδισμά μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την καλή δουλειά», πρόσθεσε ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά».

Πλέον η προσοχή στρέφεται στο ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στην Τούμπα για τη δέκατη αγωνιστική. «Την σεβόμαστε την ΑΕΚ. Οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε αυτά τα παιχνίδια και… φτιάχνονται από μόνοι τους», τόνισε ο Μάλης Χάβος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...