ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Ιβκοβιτς: "Θέλει προσοχή η Σαρλερουά"

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ιβκοβιτς Τη δυσαρέσκειά του με την εμφάνιση της ομάδας στον αγώνα με τον Πανιώνιο, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Σαρλερουά την Τετάρτη, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ντούσαν Ίβκοβιτς. «Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον επαγγελματισμό που έδειξαν,» είπε χαρακτηριστικά ο «σοφός» παρά τη νίκη με 77-70 στο κλειστό της οδού Αρτάκης. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Ζόραν Έρτσεγκ. Πυρετό ανέβασαν, αλλά και βήχα οι Μπουρούσης και Σπανούλης, κάτι που ανησυχεί τον Ιβκοβιτς, ο οποίος όπως εξήγησε υποφέρει και ο ίδιος από λαρυγγίτιδα. Πριν το παιχνίδι με τη Σαρλερουά, ο Ιβκοβιτς θα μιλήσει με κάθε παίκτη ξεχωριστά γιατί «θέλω να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο προετοιμασμένοι».

«Στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς με τη Σαρλερουά. Καταφέραμε να ξεκουραστούμε κάπως, καθώς είχαμε ρεπό την Κυριακή. Η απόδοσή μας στη Νέα Σμύρνη ήταν ανησυχητική καθώς δεν αντιδράσαμε σωστά όπως είχαμε κάνει με την ΑΕΚ, τη Μάλαγα και τη Ρεάλ. Είχαμε κακή απόδοση όπως στη Γερμανία. Μιλήσαμε με τους παίκτες πριν την προπόνηση σήμερα και αναλύσαμε μετά τη Σαρλερουά».

Για τον μικρό χρόνο συμμετοχής που πήρε ο Μάρκο Κέσελ απέναντι στους «κυανέρυθρους», ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σχολίασε: «Δεν είναι ακόμη σε καλή κατάσταση. Δεν είναι λογικό στα 17΄΄ να κάνει λάθος». Αναφερόμενος ξανά στον Τζαμόν Γκόρντον, όπως είχε κάνει και στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, ο Σέρβος προπονητής κατέθεσε: «Ήταν ο καλύτερος μας παίκτης στη Νέα Σμύρνη.» Ο Ιβκοβιτς μίλησε με καλά λόγια και για τον Μιχάλη Πελεκάνο: «Έχει ανεβασμένη απόδοση. Με τον Πανιώνιο έπαιξε για 4,5 λεπτά και ήταν πολύ καλός».

Αναλύοντας την επόμενη αντίπαλο, ο Ίβκοβιτς εξήγησε: «Είναι μία ομάδα με έμπειρους παίκτες και διαθέτει οχτώ Αμερικανούς. Πρέπει οπωσδήποτε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το ματς και να έχουμε ισορροπημένες επιθέσεις στο γήπεδο, καλή κυκλοφορία της μπάλας, επιθετικό ριμπάουντ και γρήγορες επιστροφές στην άμυνα, ώστε να μην έχουμε προβλήματα στους αιφνιδιασμούς. Είναι μία ομάδα που παίρνει αρκετά επιθετικά ριμπάουντ, σουτάρει αρκετά τρίποντα και γενικά έχει καλά ποσοστά στο σκοράρισμα και αυτό φαίνεται από τα στατιστικά της. Στηρίζονται στα γκαρντ όπως ο Γκομί και ο Μάλετ. Πρέπει εμείς να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού γιατί η Σαρλερουά τρέχει στο γήπεδο. Περισσότερο από τις Μάλαγα και Ρεάλ. Θέλει προσοχή».

Κλείνοντας, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όχι όπως απέναντι στη Μάλαγα που το παρόν έδωσαν περίπου 6 χιλιάδες φίλαθλοι: «Έχουμε τον καλύτερο κόσμο και το έχω πει. Θέλουμε τη βοήθεια τους τώρα, που η ομάδα προσπαθεί να στρώσει. Η αγάπη που θα μας δώσουν θα επιστραφεί στο μέλλον με καλά παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...