ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Νίκη με ανατροπή

Ανατρεπτικό… τανγκό


Ο Μπλάνκο ήταν το πρόσωπο του αγώνα
Ο «Ζορό» φόρεσε τη… μάσκα του και στη Σούπερ Λίγκα! Ο Ίσμαελ Μπλάνκο σκόραρε για πρώτη φέτος στο πρωτάθλημα και η ΑΕΚ πήρε τη νίκη 3-1 επί του Εργοτέλη, στο ΟΑΚΑ.

«Σκούρα» τα βρήκαν οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με καταπληκτικό φάουλ του Φραγκουλάκη (33'). Κατάφεραν, όμως, να ισοφαρίσουν με τυχερό γκολ του Καφέ στο 44' και να πάρουν το προβάδισμα στο 55' με κεφαλιά του Αργεντινού.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Έντερ στο 90'+3', διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Έτσι, μετά το χατ τρικ στο Κύπελλο κόντρα στον Πανθρακικό και το γκολ την Πέμπτη απέναντι στην Άντερλεχτ, ο Ίσμαελ Μπλάνκο σκόραρε και στο ελληνικό πρωτάθλημα, την ώρα, μάλιστα, που ο Μανόλο Χιμένεθ ετοιμαζόταν να τον αντικαταστήσει με τον Έντερ και παρά το γεγονός ότι τον χρησιμοποίησε ως δεξιό μεσοεπιθετικό…
Ανατρεπτικό… τανγκό
Πως έπαιξαν

Σύστημα 4-2-3-1 χρησιμοποίησε ο Μανόλο Χιμένεθ. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Σάχα, ενώ στην τετράδα της άμυνας -από αριστερά προς τα δεξιά- ήταν οι Λαγός, Νασούτι, Δέλλας και Πατσατζόγλου. Τα δύο χαφ -πίσω από την μεσοεπιθετική τριάδα- ήταν οι Μάκος και Καφές, μπροστά τους αγωνίστηκαν, δεξιά(!) ο Μπλάνκο και αριστερά ο Λεονάρντο, με τον Γκερέιρο να συνδέει το κέντρο με την επίθεση, στην οποία ήταν ο Τζεμπούρ.

Από την άλλη, ο Νίκος Καραγεωργίου «κατέβασε» τους παίκτες του σε διάταξη 4-3-2-1. Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Δασκαλάκης, αριστερός οπισθοφύλακας ο Βίσιο, δεξιός ο Γιαλούσης και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Σασιασβίλι και Αλεξόπουλος. Στα χαφ έπαιξαν οι Φραγκουλάκης, Ολίσε και Σαρρής, λίγο πιο μπροστά, δεξιά ο Λεάλ και αριστερά ο Ρομάνο, ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Μπούντιμιρ.

«Θα πάμε ψηλά την ΑΕΚ»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Έντερ της ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ένωσης τόνισε πως με την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, η ομάδα θα πάει ψηλά. Παράλληλα ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για την στήριξη αμέσως μετά το παιχνίδι με την Άντερλεχτ.
«Θα πάμε ψηλά την ΑΕΚ»
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό. Να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου γιατί μετά το παιχνίδι με την Άντερλεχτ μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Είναι μια ευχάριστη στιγμή για μένα γιατί αυτό είναι το πρώτο μου γκολ με την ΑΕΚ», είπε αρχικά και συνέχισε: «Σίγουρα για κάθε παίκτη είναι σημαντικό να σκοράρει. Εμένα μου δίνει αυτοπεποίθηση. Θέλω να βελτιώνομαι. Ελπίζω μαζί με τους συμπαίκτες μου να πάμε πολύ ψηλά την ΑΕΚ».

Τέλος τόνισε: «Σήμερα δείξαμε ότι θέλουμε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος. Κοιτάμε μόνο την δική μας δουλειά για να μπορέσουμε να φτάσουμε ψηλά στην βαθμολογία/ Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες».

2 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...