ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

«Όλα μπορούν να λυθούν»

«Όλα μπορούν να λυθούν»
Την πίστη του ότι η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη στον Παναθηναϊκό και θα βγει από την κρίση, εξέφρασε με δηλώσεις του ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Δημήτρης Γόντικας!

Παράλληλα τόνισε πως το θέμα Σισέ απασχολεί τους πάντες στο «τριφύλλι», αλλά το θέμα της παραμονής του θα κριθεί μετά το τέλος της σεζόν.

«Η πρόθεσή του να αποχωρήσει μας έχει κοινοποιηθεί μέσω των ΜΜΕ και άλλων τρόπων... Όλα όμως έχουν να κάνουν με το τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός την επόμενη ημέρα. Μία ευρύτερη πορεία εξορθολογισμού των δαπανών είναι αδύνατο να μη γίνει. Κάθε μεγάλος σύλλογος κάνει τις επιλογές του. Μπορεί να πει ότι θα έχω 2-3 μεγάλα συμβόλαια. Οι αρμόδιοι ας δούνε ποιοι αθλητές είναι απαραίτητοι στην ομάδα», τόνισε ο Γόντικας για την υπόθεση του Γάλλου.

Από κει και πέρα, σχετικά με τα σενάρια των ημερών ανέφερε: «Δεν συμμερίζομαι την καταστροφολογία. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλογους. Αν δείτε ποιοι είναι στη διοίκησή του, μπορείτε να καταλάβετε πως όλα μπορούν να λυθούν. Πρέπει όμως να καταλάβουμε τα μηνύματα από την παγκόσμια αγορά. Πρέπει να συμμαζευτούμε. Δεν πρέπει να είμαστε απλωμένοι στο οικονομικό κομμάτι. Η πολυμετοχικότητα σταματάει όταν πωλούνται ή μεταβιβάζονται μετοχές. Κάτι τέτοιο δεν το έχω ακούσει. Εντάσεις υπάρχουν παντού και θα υπάρχουν πάντα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όσοι ενδιαφέρονται και ασχολούνται δεν θέλουν τη βελτίωση του συλλόγου».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν ο Νικόλας Πατέρας έχει ρίξει «μαύρη πέτρα» πίσω του ή έστω κι αν δεν… φαίνεται είναι ενεργός στα θέματα της ΠΑΕ, για να απαντήσει ως εξής: «Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για πολλά θέματα. Δεν υπάρχει θέμα μαύρης... πέτρας»!

Τέλος σχετικά με τη μήνυση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Τζιμπρίλ Σισέ, αρκέστηκε να πει: «Είναι νομικό τέχνασμα... Είναι δυνατόν να κάνει μήνυση ο Μαρινάκης στον Σισέ; Στη δικιά μου αντίληψη δεν έχει υποπέσει κάτι επιλήψιμο».

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γόντικας είπε για:

-την αποχή του Παναθηναϊκού από την συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας:

«Κρίναμε ότι αυτή τη στιγμή δεν ήταν δόκιμο για μας να παραστούμε. Το πρόβλημα μας δεν ήταν ο θεσμός καθώς η Σούπερ Λίγκα έχει δουλέψει στο παρελθόν καλά και αυτό δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Ωστόσο πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα με την στελέχωσή της, είναι δηλαδή θέμα προσώπων και όχι θεσμών»

-το αν ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να απουσιάζει μέχρι να υπάρξει αλλαγή προέδρου:

«Δεν το ξέρουμε. Δεν αφορά μόνο ένα πρόσωπο αλλά γενικά στην στελέχωση. Σκόπιμα αφήσαμε να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα από τα συμβάντα στο Καραϊσκάκη για να μην συνδέεται με αγανάκτηση και πικρία από μέρους μας».

-την πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός σχετικά με την Σούπερ Λίγκα:

«Στόχος μας είναι να θέσουμε τις βάσεις για την δημιουργία ενός πλαισίου πάνω στο οποίο θα στηριχθούν οι αλλαγές. Θεωρούμε ότι μπορεί να συνεχίσει η Σούπερ Λίγκα να λειτουργεί γιατί έχει πετύχει πράγματα στο παρελθόν. Αλλά είναι απαραίτητη η συγκρότηση δύο ομάδων εργασίας που θα συμμετέχουν και αθλητές και η Πολιτεία ώστε να έχουμε πορίσματα μέχρι τις 31 Μαΐου. Δεν είναι δυνατόν πλέον να εθελοτυφλούμε και να μην συμβάλουμε στην αλλαγή του ποδοσφαίρου».

-την πρόταση σχετικά με τα ΜΜΕ:

«Εμείς λέμε στην πρόταση, με την σύμπραξη Πολιτείας-ΕΣΗΕΑ, να υπάρχει ένας φορέας και να παρεμβαίνει όταν υπάρχει εμπρηστικό δημοσίευμα. Να υπάρχει κάποιος να κάνει ένα συμμάζεμα και να λέει “κύριοι το όριο είναι εδώ”. Δεν είναι δυνατόν να φτιάχνουμε ένα πολεμικό περιβάλλον και μετά να περιμένουμε ότι οι άλλοι θα συμπεριφερθούν ως άγγελοι».

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...