ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Καρέ… με Λέτο!

Κάποιος τον έχει… ματιάσει! 

Δεν εξηγείται αλλιώς. 
Καρέ… με Λέτο!


Μετά τους Σπυρόπουλο και Σαριέγκι που τραυματίστηκαν στον αγώνα με τον Ηρακλή και τον Καντέ, ο οποίος εγκατέλειψε με ενοχλήσεις στο θώρακα τη χθεσινή προπόνηση, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, είδε και τον Λέτο να μένει στα… πιτ, από τη σημερινή (16/3) προπόνηση, στην Παιανία. 

Ο Αργεντινός υπέστη ένα αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο (από ένα χτύπημα στο δίτερμα) και εγκατέλειψε προληπτικά την προπόνηση, ωστόσο, δεδομένου ότι δεν μένουν πολλές μέρες μέχρι την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, η συμμετοχή του Λέτο κρίνεται, προς το παρόν, τουλάχιστον, αμφίβολη. 

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σαριέγκι, ο οποίος αναμένεται να «μπει» από αύριο, ενώ ο Καντέ ακολούθησε θεραπεία, μαζί με τον Σπυρόπουλο και είναι εξίσου αμφίβολος για το ματς της Κυριακής. 

Απομακρύνεται η Διπλή Ανάπλαση 

Ο δήμαρχος Αθηνών, Γιώργος Καμίνης, δήλωσε χθες, ενώπιον της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, ότι δεν υπάρχει επενδυτικό σχέδιο για το γήπεδο στο Βοτανικό. 

Αναλυτικά, είπε: «Η σύμβαση καταγγέλθηκε. Ο δήμος έχει δανειστεί από την Εθνική Τράπεζα 20 εκ. ευρώ, έχει αγοράσει γη, αλλά η επένδυση αυτή είναι στον αέρα. Σύντομα θα πάμε στο χώρο του Βοτανικού για να έχουμε μια εικόνα της κατάστασης. Το πρόβλημα δεν είναι η τροπολογία του ΥΠΕΚΑ, η οποία έχει προσαρμοστεί στην απόφαση του ΣτΕ και αναμένεται να κατατεθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά στο γεγονός ότι ο δήμος ενεπλάκη στην υπόθεση γιατί υπήρχε ένα επιχειρηματικό πλάνο από την πλευρά του Παναθηναϊκού και το οποίο αφορούσε στις εμπορικές χρήσεις».

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...