ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Επιστροφή με... 15άρα!

Επιστροφή με... 15άρα!
Ο Ίβκοβιτς θέλησε να σταματήσει την αγωνιστική απραξία των παικτών του και στο φιλικό με τον Πανιώνιο είδε τους «ερυθρόλευκους» να νικούν εύκολα (90-58), με κορυφαίους τον Νεστέροβιτς και τον Μπουρούση, που... γύρισε κεφάτος!Ο Γιάννης Μπουρούσης επέστρεψε –έστω και σε φιλικό παιχνίδι- μετά από περίπου ένα μήνα αποχής και τα πήγε πολύ καλά πετυχαίνοντας 15 πόντους με 2 τρίποντα. Πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών ήταν ο Ράσο Νεστέροβιτς (16 π.) που συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς απόδοσης.

Πολύ καλός ήταν και ο Θοδωρής Παπαλουκάς που επέστρεψε από το διάστρεμμα που τον είχε αφήσει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα. Αντιθέτως, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Μάρκο Κέσελ που συμμετείχε στο ζέσταμα και έπειτα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Εκτός αγώνα από πλευράς Ολυμπιακού έμειναν επίσης, οι Νίλσεν και Γκόρντον που ταλαιπωρούνται από ίωση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε στη διάθεσή του τους Παραγυιό και Τσιάρα λόγω τραυματισμών και τον Σαρικόπουλο εξαιτίας της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Τα δεκάλεπτα: 26-14, 48-30, 68-42, 90-58
Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Τεόντοσιτς 9(1), Χαλπερίν 2, Μπουρούσης 15(2), Μαυροκεφαλίδης 9, Παπανικολάου 2, Σπανούλης 9, Παπαλουκάς 11(1), Νεστέροβιτς 16, Έρτσεγκ 5, Πελεκάνος 7(1), Κατσίβελης, Γλυνιαδάκης 4
Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Γιάνκοβιτς 2, Μπάρλος 7, Μπατής 8, Άντερσον 7(1), Κοβίλ 13, Ιωάννου 2, Άλεξιτς 14, Καββαδάς 4, Αθανασούλας 1, Γιαννόπουλος, Αθηναίου

Ενδιαφέρον για Σιένα

Πολύ έντονο είναι το ενδιαφέρον των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τα ματς των playoffs με τη Σιένα, καθώς την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας από τα γραφεία ο συνολικός αριθμός των εισιτηρίων που πουλήθηκαν (μαζί και αυτά από το ίντερνετ) έφθασε τα 1.000.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...