ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Τα… πιπεράτα μιας μήνυσης

Τα… πιπεράτα μιας μήνυσης
Πριν από μερικές ημέρες ο Τζιμπρίλ Σισέ μήνυσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Το πρωί της Τρίτης έγινε το αντίστροφο και το gazzetta.gr σας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ τα σημαντικότερα σημεία της αναφοράς του προέδρου του Ολυμπιακού προς τον Γάλλο φορ!

Αρχικά στη μήνυσή του ο κ. Μαρινάκης παραθέτει αυτή του Τζιμπρίλ Σισέ, την οποία χαρακτηρίζει ψευδή και ανυπόστατη καθώς τονίζει πως αποτελεί «πράξη που θίγει βαρύτατα την τιμή και την υπόληψη μου και αποσκοπεί στην κατασυκοφάντησή μου».

Στη συνέχεια το αφεντικό του Ολυμπιακού αναφέρει ψευδή και όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και του καταμαρτυρεί ο Σισέ ότι έγιναν μέσα στα αποδυτήρια και την αίθουσα Τύπου. Συγκεκριμένα το κομμάτι της μήνυσης του Μαρινάκη προς τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος επισημαίνει: «… αναφέρει ότι δήθεν προσήλθα στον χώρο που βρισκόταν ο εγκαλούμενος και με «επιθετικό ύφος με ρώτησε (ήτοι εγώ) στην Αγγλική γλώσσα για ποιόν λόγο ευρισκόμουν (ήτοι ο εγκαλούμενος) στον συγκεκριμένο χώρο», ότι δήθεν του ανέφερα στην Αγγλική γλώσσα με άκρως ειρωνικό και περιπαικτικό ύφος «Μπορεί να με κερδίσεις την επόμενη φορά», ότι δήθεν είχα «φραστικό επεισόδιο και με τους συναδέρφους μου (ήτοι του μηνυόμενου) Αλέξη Τζόρβα και Σωτήρη Νίνη», ότι δήθεν εξύβρισα τον μηνυόμενο λέγοντας του «Ναι θα το απολαύσω γιατί σήμερα σε γάμησα», ότι δήθεν «…ψευδή, υβριστικά, συκοφαντικά και μειωτικά για την προσωπικότητά μου, προκειμένου να βλάψει την τιμή και την υπόληψή μου ως ανθρώπου, ως επαγγελματία αθλητή και κυρίως ως οικογενειάρχη, ανέφερε (ήτοι εγώ): …«Όταν είδα τον κύριο Σισέ στα αποδυτήρια δεν τον είδα να υποφέρει αλλά να λέει ότι θα φύγει από την Ελλάδα.

Αν θέλει να φύγει χωρίς φούστες και μπλούζες μπορεί να το κάνει. Όλα τα άλλα είναι μικρότητες»…», ότι δήθεν δεν έλαβα κανένα από τα προστατευτικά μέτρα για την σωματική ακεραιότητα του μηνυόμενου και των συμπαικτών μου, γεγονότα τα οποία είναι απολύτως ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά διά εμέ, θίγουν βαθύτατα την τιμή και την υπόληψή μου ως άτομο και ως επαγγελματία, προσβάλλουν δε το όνομα, τη φήμη και το κύρος το οποίο απολαμβάνει η ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία, της οποίας έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος».

Τα… βιδώματα!

Σχετικά με τους… πιπεράτους διαλόγους που υπήρξαν στην αίθουσα τύπου όταν έκανε δηλώσεις ο Σισέ, ο Μαρινάκης τόνισε πως επειδή αναγνωρίζει ότι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής του έτεινε το χέρι λέγοντας ότι θα τα ξαναπούν του χρόνου.

Η συνέχεια στην μηνυτήρια αναφορά για το συγκεκριμένο κομμάτι έχει ως εξής: «Όμως, ο μηνυόμενος, όλως αδικαιολογήτως και απροκλήτως, στην εν λόγω κίνηση μου απάντησε με την έκφραση "I am leaving because you screw me", η οποία κατά λέξη μεταφράζεται ως «Φεύγω γιατί με βίδωσες», και μόνο σε ένα δεύτερο μεταφορικό επίπεδο μπορεί να την εκλάβει κανείς ως υβριστική.

Άλλωστε, η συγκεκριμένη έκφραση "screw" αποτελεί μια από τις πλέον συνηθισμένες εκφράσεις στην αγγλική γλώσσα, την οποία είχε μάλιστα ξαναχρησιμοποιήσει ο μηνυόμενος πριν μερικές μέρες, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ανέφερε "Today I feel that they screw me" (ήτοι «…σήμερα νοιώθω ότι με βίδωσαν») (σχετ. 14). Σε απάντησή του, χρησιμοποιώντας ακριβώς την προηγούμενη δική του έκφραση, του ανέφερα επί λέξει "If you think I screw you, you said that I screw you", το οποίο μεταφράζεται κατά λέξη στην φράση «Αν πιστεύεις ότι σε βίδωσα, εσύ είπες ότι σε βίδωσα».

Συνεπώς, είναι απολύτως ψευδής και συκοφαντικός δι΄ εμέ ο ισχυρισμός του μηνυόμενου ότι δήθεν του απάντησα «Ναι θα το απολαύσω γιατί σήμερα σε γάμησα», καθώς επιχείρησε στο κείμενο της επίδικης μήνυσης-έγκλησης του να παρερμηνεύσει και να αντιστρέψει το νόημα της έκφρασης μου, η οποία όπως προαναφέρθη αποτελεί επανάληψη της δικής του φράσης, δίνοντας την ένα άλλο υβριστικό περιεχόμενο, προκειμένου να στοιχειοθετήσει την τέλεση από εμέ της αξιόποινης πράξης της εξύβρισης».

Οι αντεγκλήσεις και οι οπαδοί

Τέλος όσο αφορά το θέμα της εισόδου των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, ο Μαρινάκης επαναλαμβάνει ότι μπήκαν μεμονωμένα για να πανηγυρίσουν την νίκη της ομάδας τους, ενώ κάνει λόγω και για συμμετοχή των παικτών του Παναθηναϊκού στις αντεγκλήσεις παρά την προσπάθεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού για να μην συμβεί το παραμικρό, ενώ τονίζεται πως κανείς από τους οπαδούς δεν εισέβαλλε στα αποδυτήρια!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης μήνυσε το gazzetta.gr δεν πρόκειται στο ελάχιστο να αλλάξει την συμπεριφορά της ιστοσελίδας μας προς τον ίδιο. Γι’ αυτό όπως την περασμένη εβδομάδα πρώτοι διαβάσατε εδώ την μήνυση του Σισέ προς τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» έτσι και σήμερα πρώτοι διαβάζετε την μήνυση του Μαρινάκη προς τον διεθνή επιθετικό του Παναθηναϊκού! Συνεχίζουμε το ίδιο αποκαλυπτικά, το ίδιο μαχητικά και το ίδιο αμερόληπτα!

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...