ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ο Dj Τζιμπρίλ Σισέ στο Dream City

Ο Τζιμπρίλ Σισέ σκόραρε στη... διασκέδαση των θαμώνων του γνωστού αθηναϊκού κλαμπ Dream City, παίζοντας μουσική το βράδυ της Τετάρτης για περίπου δύο ώρες. 
Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποδεικνύει διαρκώς ότι είναι δεινός σκόρερ όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στη μουσική... Ο Γάλλος επιθετικός διασκέδασε για περίπου δύο ώρες τους θαμώνες του γνωστού αθηναϊκού κλαμπ Dream City το βράδυ της Τετάρτης, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Dj.
Αφορμή στάθηκε ένα μεγάλο πάρτι που διοργανώθηκε προς τιμήν του σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού στο Dream City από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας “Hype Means Nothing” Jephté Kyu Baloki, με τους δύο άνδρες να διατηρούν στενή συνεργασία. Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Τζιμπρίλ στα decks, στην οποία πραγματικά έκλεψε την παράσταση.
Ο Σισέ αφίχθη στο κλαμπ περίπου στις 12:30, συνοδευόμενος από τη συζυγό του Τζουντ και έγινε δεκτός από τον διοργανωτή του πάρτι, Τζέπτε. Περίπου στις 1:45, οι δύο άνδρες ανέβηκαν στην κονσόλα και για ένα δύωρο ενθουσίασαν τους θαμώνες. Γύρω στις 4:00, ο Τζιμπρίλ κατέβηκε και αποχώρησε με τη σύζυγο του.
O Γάλλος άσσος επιλέχθηκε για την προώθηση του T-Shirt όπως έχει γίνει στο παρελθόν και με τους: Britney Spears, Jordan, Kanye West, Jay Z, Barack Obama, Merlin Monroe, Will Smith, Brad Pitt, Beatles, Pharrel, Beyonce, C. Chaplin, Becham και άλλους ενώ αρκετοί φίλοι και συμπαίκτες του έσπευσαν για να γιορτάσουν μαζί του αυτή τη συνεργασία.
Πηγή Prasina nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...