ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Συνάντηση για τον Κόμπι Μπράιαντ

Η ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμα, ωστόσο οι πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι ίσως γίνει το ερχόμενο Σάββατο στις 30 Ιουλίου.

Ο Γενικός Διευθυντής της Μπεσίκτας, Σερέφ Γιαλτσίν ξεκαθαρίζει ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και τονίζει ότι οι πιθανότητες για να αγωνιστεί στην ομάδα ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ είναι 50-50.

Η συνάντηση θα γίνει στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου θα βρίσκεται ο Γιαλτσίν για να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπαρτσελόνα. Εκεί ίσως να βρίσκεται και ο Κόμπι Μπράιαντ καθώς τον αγώνα θα διοργανώσουν οι Τουρκικές Αερογραμμές που είναι και δικός του χορηγός.

"Δε νομίζω ότι τα χρήματα θα είναι πρόβλημα. Έχουμε βρει ήδη τέσσερις σπόνσορες γι' αυτόν, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τον μισθό του. Θα κερδίσουμε πολλά από αυτή τη συνεργασία", τονίζει ο Γιαλτσίν από τη στιγμή που οι χορηγοί θα αναλάβουν να πληρώσουν σε μεγάλο βαθμό το μηνιαίο συμβόλαιο του Κόμπι Μπράιαντ.

Όσο για την προσφορά της Μπεσίκτας που όμοια της δεν έχει στα χέρια του ο Μπράιαντ, επισημαίνει: "Η αλήθεια είναι ότι ο Κόμπι (σ.σ. Μπράιαντ) θέλει το χρόνο του για να σκεφτεί την προσφορά μας. Ωστόσο πιστεύω ότι τελικά θα τη δεχτεί".

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...