ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Η Μαρσέιγ το... γκολ-καπ!


Απίστευτο παιχνίδι στο σούπερ καπ της Γαλλίας, με την Μαρσέιγ να επικρατεί της Λιλ με 5-4, και ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ της δεύτερης στο 70'!
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν στη Γαλλία, καθώς όσοι βρέθηκαν στην Ταγγέρη του Μαρόκο, όπου διεξήχθη, χόρτασαν γκολ! Η νταμπλούχος Λιλ αντιμετώπιση την δευτεραθλήτρια Μαρσέιγ, με την ομάδα του Ντεσάμπ να κατακτά το τρόπαιο, παίρνοντας τη νίκη στα τελευταία λεπτά με 5-4!
Το σκορ άνοιξε ο Μπαλμόν μόλις στο 9' για την Λιλ, με την οποία αγωνίστηκαν οι νεοφερμένοι Ντιμίτρι Παγέ και Μπενουά Πεντρετί και ο Εντέν Αζάρ έκανε το 2-0 στο 57'. Ο Αντρέ Αγιού έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους Μασσαλούς, με τους οποίους έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους οι Μορέλ, Αμαλφιτάνο και Αλού Ντιαρά, στο 71', όμως μόλις 1' αργότερα ο Μούσα Σόου άνοιξε... λογαριασμό για φέτος, έκανε το 3-1 και οι «λιλουά» έδειξαν να καθαρίζουν το παιχνίδι.
Στο 85' ο Μορέλ πέτυχε το παρθενικό γκολ με τους «Φωκαείς», ενώ στο 87' ο Ρεμί έφερε το παιχνίδι στα ίσα! Στο 90' ο Αντρέ Αγιού πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, για να δώσει για πρώτη φορά το προβάδισμα στην Μαρσέιγ με 4-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 2' των καθυστερήσεων ο Μπάσα, που επίσης έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Λιλ, η οποία από το 89' αγωνιζόταν με 10 παίκτες, καθώς ο Σετζού αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, ισοφάρισε σε 4-4!
Ο νεαρός Γκανέζος, που φάνηκε... φουριόζος από το τελείωμα της περασμένης σεζόν έκανε χατ τρικ στο 5' των καθυστερήσεων και διαμόρφωσε το τελικό 5-4 για τους Μασσαλούς και πάλι με πέναλτι! Καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν σίγουρα δε θα μπορούσε να ζητήσει κανείς!
Πηγή gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...