ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Ραντεβού Μαρινάκη-Βαλβέρδε

Ραντεβού Μαρινάκη-Βαλβέρδε

Την κρισιμότητα του σαββατιάτικου ματς με την ΑΕΚ σε συνδυασμό με το γεγονός πως η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα ολοένα και πλησιάζει, οδήγησαν τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μαζί με τον Β' αντιπρόεδρο και στενό του συνεργάτη, Σωκράτη Κομινάκη, βρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας και συνομίλησαν για περίπου ένα τέταρτο με τον τεχνικό της, Ερνέστο Βαλβέρδε. Είναι αυτονόητο πως το ακριβές περιεχόμενο της συζήτησης αυτής είναι δύσκολο να βγει προς τα έξω, ωστόσο πηγές του συλλόγου ανέφεραν ότι στο ραντεβού συζητήθηκε αφενός η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας με τον Μαρινάκη να εκφράζει την ικανοποίησή του για την εικόνα των ερυθρόλευκων στα ματς με ΠΑΟΚ και Εργοτέλη ενώ φυσικά έγινε και κουβέντα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το ζητούμενο σε αυτό το ματς είναι φυσικά η νίκη, κάτι το οποίο θέλει τόσο η διοίκηση όσο και το τεχνικό τιμ. Από εκεί και πέρα κάποιες άλλες πηγές αναφέρουν πως σε αυτό το ραντεβού έγινε και μία πρώτη κουβέντα αναφορικά με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, δηλαδή ότι ρώτησαν οι Μαρινάκης, Κομινάκης τον Βαλβέρδε για το αν η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και σε ποιές θέσεις. Φυσικά ξεκαθάρισαν πως ότι τους πει είναι διατεθειμένοι να το κάνουν πράξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...