ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Η ενδεκάδα της νίκης

Η ενδεκάδα της νίκης

Ο Βαλβέρδε σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Ουρτάδο στόπερ και τον Ιμπαγάσα στον άξονα.

Οι απουσίες πολλές. Το ίδιο και ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα. Ο Ολυμπιακός ωστόσο, δεν καταλαβαίνει ούτε από έδρες, ούτε από προβλήματα. Οποιος και αν αγωνιστεί, από την στιγμή που θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, είναι υποχρεωμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πάρει η ομάδα τη νίκη. Αύριο στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ και θέλει τη νίκη για να στείλει μήνυμα σε όλους τους διώκτες του. Σε όλους τους μνηστήρες του τίτλου…

Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε σήμερα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσανατολίζεται στο να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Ιμπαγάσα βασικό και τον Ουρτάδο στην άμυνα. Όχι ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον Ποτουρίδη, αλλά επειδή το ματς είναι ντέρμπι, προτιμά έναν σαφώς πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή από το νεαρό στόπερ. Εχουμε και λέμε. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πάρντο. Δεξί μπακ θα είναι ο Μοντέστο και αριστερό ο Χολέμπας. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, με τον Ουρτάδο θα είναι το κεντρικό δίδυμο και στον άξονα θα χρησιμοποιηθούν οι Ιμπαγάσα και Ντουντού. Δεξί χαφ θα παίξει ο Ρόμενταλ, αριστερό ο Ριέρα και στην… μέση ο Φουστέρ. Στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Μιραλάς.

Στην διάθεση του Βαλβέρδε βρίσκονται και οι Πάντελιτς (θα μείνει στον πάγκο και ανάλογα με την εξέλιξη του ματς, θα αποφασίσει ο Βαλβέρδε αν θα τον χρησιμοποιήσει), Ποτουρίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Νέμεθ και Νικοπολίδης. Από την 18άδα που επέλεξε ο Βάσκος τεχνικός, εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι αποφάσισε να έχει πολλές λύσεις στην επίθεση.

* Ο Μέλμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και το ευχάριστο είναι ότι δεν ένιωσε ενοχλήσεις. Ο Τοροσίδης ανέβασε ρυθμούς, ενώ ο Γκαλίτσιος συνέχισε την θεραπεία του και το ίδιο συνέβη και με τον Μπράβο. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ζαϊρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...