ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Θέλει σωστό μπάσκετ ο Νεστέροβιτς

Ο Ράσο Νεστέροβιτς δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό να αποφύγει την ήττα στη Μαδρίτη

Παρά την ήττα στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι πρώτος στο β' όμιλο της Ευρωλίγκα. Όπως επισήμανε, όμως, ο Ράσο Νεστέροβιτς, η εμφάνιση ήταν αυτή που «πόνεσε».

«Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το ματς, αλλά δεν κάναμε το παραμικρό για να αποδείξουμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Παίξαμε ένα άσχημο παιχνίδι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν πήγε καλά. Πρέπει να δούμε στο βίντεο τι δεν πήγε καλά και να καταλήξουμε στα λάθη μας. Σίγουρα η άμυνά μας κι ο τρόπος στην επικοινωνία που είχαμε ήταν το βασικό μας λάθος. Η Ρεάλ με την άμυνά της μας αποσυντόνισε σε κάποια επιθετικά μας συστήματα. Κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος. Κάθε ματς έχει τις ιδιαιτερότητές του. Πρέπει κι απ' αυτό το παιχνίδι να βγάλουμε συμπεράσματα και να βελτιωθούμε. Δεν γίνεται αλλιώς. Η σεζόν είναι μεγάλη» είπε ο Σλοβένος σέντερ (10π., 4ρ. χθες), για να συνεχίσει:

«Δεν ξέρω ποιο είναι το πραγματικό πλεονέκτημα της πρωτιάς στην κανονική περίοδο, γιατί είναι η πρώτη φορά που παίζω στη Ευρωλίγκα. Ωστόσο, μάλλον είναι σημαντικό να έρθεις πρώτος. Πιο σημαντικό, πάντως, είναι να παίζεις σωστό μπάσκετ».

Την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» θα βρίσκονται, όπως και στον προημιτελικό κυπέλλου, στη Λαμία για να αντιμετωπίσουν τον Πανελλήνιο, ενώ ακολουθεί στο ΣΕΦ η Μπάμπεργκ, η οποία τους είχε κάνει τη ζημιά στον πρώτο γύρο στη Γερμανία. Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Σπερς το 2005 τόνισε πως όλα τα αποτέλεσματα εξαρτώνται από την εμφάνιση του ίδιου και των συμπαικτών του, αρκεί να μη βοηθούν στη δημιουργία εκπλήξεων: «Πρώτα από όλα πρέπει να συγκεντρωθούμε γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Με τον Πανελλήνιο εκτός έδρας και τη Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα, την οποία δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε, καθώς έχει αποδείξει ότι είναι καλή ομάδα. Η Ευρωλίγκα είναι περίεργη μέχρι στιγμής, αφού κάθε αγωνιστική έχουμε εκπλήξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...