ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Γήπεδο και μετοχές

Γήπεδο και μετοχές
Συνάντηση κορυφής έγινε στον Παναθηναϊκό, μεταξύ Πατέρα, Βγενόπουλου και Βαρδινογιάννη. Συζήτησαν το γηπεδικό και τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.
Οι τρεις ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο της «ΓΗΠΕΛ» Βαγγέλη Σαμαρά για τα τελευταία δεδομένα στην ανέγερση του νέου γηπέδου στον Βοτανικό, με την κυβέρνηση να έχει προκυρήξει ανοιχτή διαβούλευση για το θέμα, έως τα μέσα Δεκεμβρίου. Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Από την ΠΑΕ διαψεύστηκε το δημοσίευμα που ήθελε το έλλειμμα να φτάνει τα 90 εκατομμύρια ευρώ, καθώς τονίζεται ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ο έλεγχος από την εταιρεία και το νούμερο που κυκλοφόρησε είναι λογιστικό και δεν έχει σχέση με έλλειμμα στον προυπολογισμό της ΠΑΕ!

Πρώτος από τα γραφεία του Πατέρα απόχωρησε ο Τζίγγερ, ενώ στη συνέχεια έφυγε κι ο Ανδρέας Βγενόπουλος χωρίς να προβούν σε δηλώσεις. Οι εκπρόσωποι του Τύπου πάντως ενημερώθηκαν από τον διευθυντή του γραφείου του Νικόλα Πατέρα, Στέφανο Ησαΐα, που υπογράμμισε όσον αφορά στο γηπεδικό ότι ο ΠΑΟ εμμένει στις θέσεις του κι αναλόγως θα πράξει, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να γίνει νέα σύμβαση με τον Δήμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...