ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

«Θυμήθηκαν τον Φίγκο οι Καταλανοί»

«Θυμήθηκαν τον Φίγκο οι Καταλανοί»

Τη δυσκολία του clasico στην έδρα της Μπαρτσελόνα και στην ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η Ρεάλ στάθηκε στο άρθρο του ο διευθυντής της εφημερίδας, As, Αλφρέδο Πελάνιο.

Πρώτα αναφέρθηκε στην υπόθεση με τις κάρτες που δέχθηκαν οι παίκτες της Ρεάλ στο Αμστερνταμ κόντρα στον Αγιαξ και το ενδεχόμενο τιμωρίας. «Ηταν αυτό που φοβόμουν και το είχα γράψει το ίδιο βράδυ. Είναι πολύ συνηθισμένη τακτική και τιμωρείται σε σπάνιες περιπτώσεις. Θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον, υποκρισία».

Ο Ρελάνιο συνέχισε μιλώντας για «ενταντίωση» στην Ρεάλ. «Αυτό ζητήθηκε να γίνει, επειδή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή η ηθικολογία υπάρχει επειδή είναι το μεγαλύτερο κλαμπ του 20ου αιώνα και έχει κερδίσει την μεγαλύτερη αναγνώριση. Τώρα έχουμε και τον καλύτερο προπονητή που θα μπορούσα να ονειρευτώ. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλοί πουτον περιμένουν για το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα, όπως και την ομάδα».

Στην τρίτη παράγραφο του άρθρου του την Παρασκευή (26/11), ο διευθυντής της As μίλησε κυρίως για την ατμόσφαιρα του μεγάλου αγώνα. «Ολα αυτά ενόψει clasico, το οποίο στην Μπαρτσελόνα θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο 'ήσυχο'. Το παιχνίδι κόντρα στην Μπάρτσα είναι πολύ δύσκολο από πλευράς έντασης αλλά και επειδή θα γίνει σε εχθρική ατμόσφαιρα. Η Ρεάλ είναι έτοιμη, ειδικά αφού δείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολές καταστάσεις, όπως με ό,τι έγινε με την Χιχόν. Τις τελευταίες μέρες οι Καταλανοί επανέφεραν όσα είχαν γίνει με τον Φίγκο εκείνο το βράδυ, με το κεφάλι από το γουρούνι και τα κόρνερ που δεν μπορούσαν να εκτελεστούν. Ο Γκουαρδιόλα πάντως έχει πρόθεση να χαλαρώσει τους τόνους. Πρώτα θα δει αν μπορεί να είναι τυχερός και δεύτερον τις κινήσεις του Μουρίνιο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...